Venkovní dlažba dává exteriéru styl

Stavbou či rekonstrukcí domu, ale ani kancelářské budovy či multifunkčního objektu, stavba nekončí. Dnes už si nikdo nedovolí odevzdat stavbu bez náležité úpravy okolí. Ta musí mít vhodný styl a nabízet též funkčnost.

Co si pod funkčností venkovní dlažby představit? To vždy záleží od objektu a místa použití. Vždy platí, že venkovní dlažba musí být v našich klimatických podmínkách odolná mrazu a současně protismyková. To splňují betonové dlažby Presbeton.

Dlažba s úctou k ženám

Na žulové kočičími hlavami vydlážděné plochy od žen příliš chvály neuslyšíte. Teď to trochu zachraňuje tenisková móda, která na chvíli vytlačila ze scény lodičky, ale věčně se tento extrém v dámském botníku neudrží. Betonové dlažby Presbeton jsou ale připraveny obstát i vzhledem k dámským podpatkům. Většina dlažeb vytváří kompaktní hladké plochy bez výrazných mezer. Chození po nich není nebezpečné pro ženské zdraví, ani pro ženské boty. A na stylu těmto dlažbám dnes už rozhodně neubírá ani materiál.

Beton zkrásněl

Poznáte to na dlažbách od Presbeton. Směle dnes obstojí i v přírodních zahradách, na chalupách a všude tam, kde se vždy upřednostňoval naturální původ používaných materiálu. Betonové dlažby dnes hravě napodobí různé druhy kamenů – břidlici, žulu, pískovec a mnohé další. Nebály se vstoupit dokonce i na velice citlivou půdu a nahradit dřevo. A povedlo se jim to velice zdařile. Bezúdržbové „dřevo“ od Presbetonu je velkým hitem. Tato série, Bark, nabízí uplatnění dokonce i jako venkovní schody, které vypadají k nerozeznání od těch z neekologických železničních pražců.

Venkovní schodiště snadno a rychle

Betonové venkovní schody jsou velice praktickým řešením, jak schodiště snadno, rychle, vkusně a bezpečně vybudovat. Pro koho nejsou vibrolisované schodišťové stupně dostatečně designově uspokojivé, tomu Presbeton nabízí natural schody v několika přírodních dezénech. Schody jsou předpřipraveny jako schodišťové stupně – přímé, obloukové, včetně rohových stupňů a nájezdových prvků, nebo jako kompletní montované schodiště.