Naučte se anglicky během pár týdnů s pomocí relaxačních technik na intenzivním jazykovém kurzu

Nemáte trpělivost s běžnými kurzy, kam musíte pravidelně docházet nebo potřebujete v co nejkratším čase udělat velký pokrok? Řešením mohou být intenzivní kurzy angličtiny. Není to záležitost pro každého, ale pokud zvládáte během krátké doby vstřebávat velké množství informací, bude pro vás takový kurz prospěšný.

Co vám kurz přinese?

Cílem, který si kurzy angličtiny kladou, je posun ve vašich aktuálních jazykových schopnostech. Podle nich si vyberete úroveň kurzu a jeho náplň. Zlepšíte se v konverzačních dovednostech a prohloubíte znalosti gramatických jevů. Vše se probírá na tématech, se kterými se v praxi běžně setkáte. Celý kurz provází příjemná atmosféra a užijete si i dostatek odpočinku.

Jak kurz probíhá?

Intenzivní kurzy angličtiny mají dvě fáze. Ta první probíhá ve wellness resortu. Jednotlivé lekce jsou proložené relaxačními přestávkami, během nichž můžete využít některou ze spousty služeb, které daný hotel nabízí. Jenom zahálet ale nebudete.

Během 4 dnů vás čeká 16 lekcí. Výuka probíhá v souladu s Metodou Zrychleného učení, která propojuje standardní výuku angličtiny s relaxačními postupy a sugestopedickou angličtinou. Při výuce se pro lepší zapamatování používá mnoho kreativních učebních materiálů a zapojuje se více smyslů. Není tak výjimečné, že během studování vám do sluchátek hraje hudba, která pomůže lépe pochopit probíranou látku a slouží k dlouhodobějšímu zapamatování slovní zásoby.

Co vás čeká po kurzu?

Jen jednorázovým nalitím velkého množství informací do mozku se ale anglicky nenaučíte. Na téměř týdenní kurzy angličtiny navazuje druhá fáze výuky: 3 týdny telefonického procvičování. Během 15 telefonických lekcí, které můžete absolvovat z pohodlí domova, procvičíte vše, co jste na kurzu probrali. Čeká vás tak pár týdnů, během kterých vás bude provázet angličtina intenzivně. Tento jazykový kurz slouží pro rychlé nabití znalostí a dovedností a může být i skvělým startem k tomu začít se angličtině věnovat důkladněji.