Intenzivní kurz němčiny vás naučí jazyk metodou zrychleného učení

I když nás jazyky baví, obvykle se je chceme naučit rychle. Avšak většina jazykových kurzů na to není připravena a do tajů jazyka pronikáme pomalu. Potřebujete udělat rychlý pokrok v němčině? Zkuste „Metodu zrychleného učení“ na intenzivním jazykovém kurzu.

Pouhé čtyři dny intenzivní výuky němčiny a následně tři týdny telefonického tréningu – tak vypadá intenzivní kurz němčiny, který pořádá jazyková škola Abeceda. Navíc, ani zmíněné čtyři dny neprosedíte někde zavření v učebně. Kurz je spojen s pobytem ve wellness rezortu, takže učení propojíte s příjemným odpočinkem. Vždyť odpočatá mysl nejlépe vstřebává nové znalosti.

Týdenní kurz němčiny pro úplné začátečníky i pro pokročilé

Kurzy němčiny Abeceda nejsou určeny pouze pro jednu úroveň studentů. Hodí se pro úplné začátečníky, věčné začátečníky, pokročilé začátečníky, pro mírně pokročilé i pro pokročilé. Nejbližší naplánované kurzy se konají v luhačovickém hotelu Adamantio nebo u Opavy, v hotelu Belaria.

Němčina se vyučuje speciální Metodou zrychleného učení, která je přímo nastavena pro potřeby intenzivních jazykových kurzů. Nemusíte jezdit na zahraniční kurzy němčiny, abyste si jazyk lépe osvojili. Na kurzu se pracuje se speciální audiotechnikou pro podvědomý i nepodvědomý poslech. Každý účastník kurzu dostane zdarma jazyková skripta Abeceda. A též další materiály, jako jsou různé aktivity a jazykové hry, připraveny lektory na klíč konkrétní výuce.

Intenzivní kurz němčiny je určen pro získání nebo zlepšení dovedností ve všech formách projevu. Učíte se především mluvit a rozumět poslechu, tedy přesně to, co nám u jazyků dělá největší problém, a přitom to nejvíce potřebujeme.

Opakování po telefonu

Během intenzivního pobytového jazykového kurzu vstřebáte obrovské množství informací. Aby se vám vše trvale zapsalo do paměti, a vyzkoušeli jste si i další důležitou formu komunikace, přes telefon, následuje po první části kurzu druhá, telefonická výuka. Telefonujete si s německy mluvícím lektorem odkudkoliv –­ z práce, z domova, klidně z automobilu. Vyzkoušíte si tak používání jazyka snad v té nejtěžší formě,­ když dotyčnému, se kterým komunikujete, nevidíte do očí.