MBA, BBA a LLM vás posunou v podnikání

MBA, BBA ani LLM sice nejsou akademické tituly, zato jsou mezinárodně uznávané. Svému zaměstnavateli, současnému či potenciálnímu, jimi můžete snadno dokázat, že se nebojíte dělat něco navíc, jste ochotní se vzdělávat a pracovat na sobě.

Všechna tři studia, která končí získáním titulu uváděného za jménem, jsou určena zejména pro pracovníky z oboru managementu či státní správy. Může se do nich ovšem pustit kdokoliv, kdo má chuť se dozvědět něco o managementu, leadershipu, soft skills a příbuzných tématech.

Vystudujte online MBA z pohodlí domova

Manažerské studium MBA, BBA či LLM je určené zejména pracujícím. Podmínkou pro přihlášení ke studiu je vysokoškolský titul či dostatečná praxe na manažerské pozici. Počítá se s tím, že studovat budou časově vytížení lidé, proto je možné studovat z pohodlí domova.

Různé školy mají jiný přístup. Většinou po vás budou chtít aspoň párkrát za studium dorazit na osobní výuku. U Oxford Business Education Institute (OBEI) je vše jinak. Online MBA se tam studuje skutečně online, tj. nemusíte nikam jet ani jednou. Stejně tak je možné vystudovat online BBA či online LLM. Vzhledem k tomu vás potěší i cena. Díky ekonomické efektivitě (online studium) je cena za studium na OBEI téměř nejnižší na trhu.

LLM, BBA, MBA – co si vybrat?

Všechny tři studijní programy jsou šity na míru zaměstnancům středního a vyššího managementu, vhodné jsou pro zaměstnance i podnikatele.

BBA studium je nejnižší stupeň zaměřený na základy managementu. Pro zápis do tohoto programu nepotřebujete manažerskou praxi, stačí dokončené středoškolské vzdělání s maturitou. Studium je rozděleno do sedmi modulů a trvá průměrně 8 měsíců.

MBA studium navazuje na BBA a je určeno těm, kdo již mají zkušenosti. Je rozděleno na devět modulů a jeho absolvování trvá průměrně 10 měsíců.

LLM studium je zaměřeno zejména na právo. Je děleno na šest modulů a trvá průměrně 9 měsíců.

Studium na OBEI má mezinárodní platnost

Na OBEI nemají žádné studijní programy specializace. Jsou zaměřené komplexně a je jen na vás, jak rychle je zvládnete absolvovat. Ti nejrychlejší vystudují MBA v češtině třeba i za čtyři měsíce. Odměnou jim je celosvětově platný diplom, OBEI má totiž mezinárodní akreditaci IACBS.

Drtivá většina absolventů po ukončení studia MBA, BBA či LLM najde lepší pracovní uplatnění či získají vyšší finanční ohodnocení. 88 % absolventům OBEI se náklady na vzdělání vrátily do roka. Nečekejte a začněte na své budoucnosti pracovat i vy!