S originálními šperky zazáříte nejen na plese

Plesová sezóna je v plném proudu a i když třeba nemáme až tak velkou chuť jít se společensky družit, oblékneme se a vyrazíme. Kromě šatů a účesů jsou plesy také dokonalou přehlídkou krásných šperků.

Po oslavách příchodu nového roku do prvních jarních dní máme většinou jen málo aktivit. Kdyby to šlo, většina z nás by zalezla do postele k zimnímu spánku a probudila se na jaře, maximálně si mezitím zajela na hory zalyžovat. Přesto se na pár večerů oblékneme do večerních šatů, pečlivě nalíčíme a učešeme a vyrazíme na ples. Správný výběr šperků pak dokáže ovlivnit celkový vzhled a proto bychom mu měli věnovat pozornost. Vybírat bychom měli s ohledem na šaty, pokud máme zdobené a honosné, šperk by měl být drobný nebo může chybět úplně. Často ale volíme opačnou kombinaci, tedy jednoduché elegantní šaty, ke kterým si můžeme dovolit výraznější šperky. V sále bývá vždy mnoho světel a tak jsou oblíbené šperky s diamanty, které se lesknou a třpytí. Jejich nositelka je za každých okolností k nepřehlédnutí.

Drahokam je minerál, který je ceněný pro své estetické vlastnosti, tedy třeba rubín nebo diamant. pro své estetické vlastnosti ceněný, tedy například diamanty, smaragdy nebo rubíny. Když se pak přírodní drahé kameny upraví speciálním brusem s ploškami, vynikne dokonale jejich lesk. Ten je pak třeba právě u diamantů opravdu výrazný a třpyt šperků je oslňující. Krása šperků ale nemusí vyniknout jen na plese nebo při zvláštních příležitostech. Naopak, dokážou velmi posunout celý outfit. Pracovní jednoduchý kostýmek si skvěle rozumí třeba s náušnicemi s diamanty, které jsou vhodné pro denní nošení a podtrhnou elegantní vzhled a stejně dobře jdou kombinovat i s mnoha dalšími typy oblečení. Vždy bychom ale měli mít na paměti, že méně je více.

Krásné a originální šperky ocení každá žena. Jsou tak skvělým dárkem i pozorností, která dělá radost už mnoho generací.