Face Wallet – vaše nová digitální peněženka

V době digitalizace se na internet přenáší mnoho hmatatelných věcí. V oblasti financí je virtuální měna. Papírové kartičky nahrazují digitální vizitky. Proto vám nemůže chybět digitální peněženka. Jedná se o oblast, kterou zatím moc neznáte? Nevadí. Seznámíme vás s trendy i novinkami, které by vám neměly uniknout.

Face Wallet láká Libra coin

Produktů ve sféře digitálního obchodu je mnoho, zaměříme se proto na konkrétní, osvědčenou Face Wallet. Digitální vizitka, kterou si vytvoříte za pár sekund ve svém mobilu či počítači. Nenahrazuje papírovou vizitku pouze proto, že dnes je vše na elektronické platformě. Díky digitální vizitce zefektivníte své kontakty, flexibilně se přizpůsobíte trendům, objevíte nové služby, jež jsou s touto platformou spojené. Například nyní se Face Wallet dostává do fáze, na kterou svět internetu dlouho čeká. Nová digitální peněženka Face Wallet je jako jedna z prvních připravena obchodovat s novou měnou, kterou připravuje populární sociální síť Facebook. Od virtuální Libra coin si svět slibuje mnoho.

Digitální měna stále sílí

Vlastní digitální měna Facebooku podle posledních zpráv bude platební token, který je krytý košem fiat měn a vládních dluhopisů. Libra coin bude fungovat na podobném principu jako měnová a účetní jednotka Zvláštní práva čerpání (SDR) Mezinárodního měnového fondu (MMF). Ovšem zatímco SDR mohou využívat pouze vlády členských zemí MMF, Libra coin by měla být k dispozici všem. Právě tato deviza láká Face Wallet digitální peněženku, jež by měla svým majitelům přinést nové dimenze obchodu. “Před mnoha lety, když se zrodila myšlenka Face Wallet, jsme měli jen mlhavé představy o jejím plném využití. Nyní však s příchodem tokenů a digitálních měn nachází služba Face Wallet své plné využití. Chceme ji zpřístupnit po celém světě statisícům uživatelů,” přibližuje Aleš Erbr, zakladatel jedinečné české služby.

Tokenizace firem je nevyhnutelná

Dnešní svět byznysu funguje na pár kliknutí. Manažeři a majitelé firem nemají čas dlouze přemýšlet a zabývat se podružnými věcmi, jako je vymýšlení nové podoby vizitek. Nechtějí trávit zbytečně dlouhé hodiny ježděním do bank, kde převedou peníze za obchod. Vše se dělá elektronicky, aby byl prostor na strategii firmy. Dokonce i ona měna už je virtuální. Kdo nepřijme tento model, bude to mít v byznysu složité, protože bude zdržovat své potenciální pokročilejší partnery. Tokenizace firem představuje virtualizaci jejich majetku. Přináší nové dimenze obchodování, a i když vás tento nehmatatelný svět nijak neuchvátí, měli byste využívat jeho nástroje. Tím se vracíme k digitální peněžence. Musíte být připraveni na to, že s virtuální měnou budou chtít obchodovat vaši obchodní partneři. Až ji budete využívat, zamilujete si její jednoduchost. K byznysu vám totiž stačí jen mobilní telefon. S ním lze sdílet vizitku pomocí SMS, e-mailu, QR kódu, vlastní URL či na sociálních sítích. A právě Face Wallet je přichystána přinést nejnovější možnost plateb ve virtuálním světě. Nezapomeňte, že být napřed v jakémkoli byznysu znamená znát a využívat trendy ve službách, které jako nástroje používáte.