Pražský Hair Fashion Point – to je kadeřnictví Praha 5 i bez objednání

Kadeřnictví bez objednání – to zní až podezřele. Vždyť v každém dobrém kadeřnictví nás objednávají na dny, spíše až týdny dopředu. V Hair Fashion Point je to jinak. Ve špičkovém salonu na Praze 5, který najdete v NC Metropole Zličín, dostanete perfektní služby i bez objednání.

Hvězdný kadeřnický tým zkrášluje i nás smrtelníky

Salon Hair Fashion Point, kadeřnictví Praha 5, nabízí celou řadu benefitů. Předně je to samozřejmě zkušený tým kadeřníků, který své vzdělání rozhodně nezačal a neskončil na odborném učilišti. Tým se neustále školí a dále vzdělává. Nedostanete se do rukou holiček, dokonce ani kadeřnic, ale doslova vlasových stylistek, které sledují aktuální módní trendy a školí se u předních francouzských kadeřníků.

Jen málokterý kadeřnický tým u nás sbírá pravidelně tolik zkušeností

A přesto se v salonu nikdo na nic nehraje. Nemusíte se doprošovat o termín. Vzpomenete si, že zítra potřebujete vypadat lépe a prostě si přijdete pro nový střih či barvu. Pokud samozřejmě chcete mít jistotu, že na vás bude mít čas ta „vaše“ kadeřnice, nebo nechcete čekat, prostě se online objednejte. Salon nabízí intuitivní rezervační systém.

Stále váháte změnit svého stávajícího kadeřníka?

Tým z Hair Fashion Point česal na módních přehlídkách Dolce&Gabbana, Escada Sport, zkrášlil i naše missky a vedl třeba kadeřnický tým Urals Wedding Shows. Je nositelem titulu Salon Kérastase Privilège.

Multinabídka profesionální vlasové kosmetiky na jednom místě

Zkušenostmi ale benefity pražského kadeřnictví HFP nekončí. Obrovskou výhodou je, že salon nepracuje pouze s jednou značkou vlasové kosmetiky, ale hned s několika, a samozřejmě s těmi nejlepšími. Pokud jste tedy až doposud nechtěli změnit svého kadeřníka či salon kvůli používané značce kosmetiky, v Hair Fashion Point ji nejspíš najdete též. Nebo vám doporučí ještě lepší. Salon pracuje s vlasovou kosmetikou Kérastase, L`Oréal Professionel, Schwarzkopf a Essensity. V případě zájmu dostanete v rámci barvení i ochrannou kúru Olaplex. V salonu si můžete rovněž profesionální kosmetiku koupit, včetně prestižní značky Paul Mitchelle.

Přijďte do kadeřnictví Praha 5 – Hair Fashion Point, a užijte si skutečný profi servis

Barvení coloristou, střih špičkově vyškolenou a zkušenou vlasovou stylistkou… To je jen pár služeb, které salon nabízí. Ať vás trápí jakýkoliv problém s vlasy, v salonu vám jej pomohou vyřešit. Kvalitní vlasové kúry zlepší váš stav po první aplikaci.

Přijít si máte možnost nejen pro nový účes, ale i se nechat učesat na společenskou událost. Společenské i svatební účesy vlasovým stylistkám ze salonu skutečně jdou. Na takto náročné účesy je samozřejmě vždy nutná objednávka předem a často i předchozí konzultace, aby se na vaše požadavky mohli v kadeřnictví předem připravit.

Kadeřnictví Praha 5 pro ženy, muže i děti

V pražské Metropoli Zličín, v Hair Fashion Point, funguje nejen dámské kadeřnictví, ale i kadeřnictví pro muže a pro děti. Takže to směle pojměte jako rodinnou zkrášlovací proceduru mezi nákupy a návštěvou kina. Určitě se ale stavte pro nový účes!