Kde se tvoří know how a uzavírá byznys?

Kdo je připraven, není překvapen. Až se země otřepe z koronavirové recese, vrátíme se opět do lepších časů. Ekonomicky vzato není důvod, aby tomu tak nebylo, aby se průmysl, obchod a prosperita nevrátila tam, kde se před atakou onemocnění den ze dne zastavila. K tomu, aby byznys opět šlapal tak, jak má, patří nejrůznější školení a konference.

Přestože aktuálně ještě probíhat nemohou kvůli omezení srocování a shlukování lidí, v následujících týdnech se ale situace promptně změní a je potřeba být připraven. S přípravou podnikatelských aktivit tak není dobré otálet. Konferenční prostory v Praze bývají obsazené na měsíce dopředu, a tak je ideální již v tuto dobu bookovat na podzimní a zimní měsíce.

Ideálních míst je jako šafránu

Hotel Praha Belvedere nabízí dostatečné kapacity pro malá i větší setkání. K dispozici jsou tři konferenční sály a místnosti až pro 400 osob. Všechny konferenční prostory jsou pokryty vysokorychlostním Wi-Fi internetovým připojením. Největší společenský sál pojme až 300 osob a je tak vhodný nejen pro několikadenní školení, semináře, workshopy a konference, ale také pro pořádání plesů, narozeninových oslav a jiných společenských akcí.

Club Mephis nabízí zázemí až pro 100 osob, je vybaven nejmodernější technikou, A/C, vysokorychlostním WI-FI, LED osvětlením s možností výběru barevných schémat a ozvučením. Salónek Letná představuje nejkomornější zázemí vůči dvěma výše zmíněným. Je vhodný pro menší školení, jednání a prezentace, umístěné v exekutivním patře hotelu se samostatným vstupem. Kapacita hostů je 25 osob a součástí je i koutek s pohovkou, kde člověk může na chvíli spočinout.

Dokonalé zázemí

Hotel Belvedere je jedním z nejvyhledávanějších konferenčních center v Praze. Ročně se sem sjíždí tisíce firem a jejich hostů, aby si dohodli svou obchodní strategii, zlepšili svá know how a navázali budoucí spolupráci. Čtyřhvězdičkový objekt vyniká svou pohostinností a má ideální polohu, která všem vyhovuje i z logistického hlediska.