Batohy jsou letos v kurzu. Jaký vybrat?

Móda se každým rokem mění, proto je pro každého, kdo chce držet prst na tepu doby, důležité sledovat aktuální trendy. A kromě vhodného oblečení je třeba dbát i na nejrůznější doplňky. Mezi ty nejdůležitější patří zavazadla. A rok 2020 jednoznačně přeje batohům, které si většina z nás v poslední době oblíbila.

Proč si pořídit batoh?

Batohy jsou praktické, neškodí našim zádům a umožňují nám mít obě ruce volné. V posledních letech se navíc vyrábějí v nejrůznějších provedeních a velikostech. V nabídce prodejců tak najdeme turistické batohy, batohy na kolo i městské batohy, batohy určené k přenášení notebooku i s příslušenstvím, dámské batohy i dětské batohy. Právě teď navíc můžeme využít zajímavé jarní a předsezónní slevy, které nabízejí TopBatohy.

Jak vybrat ten pravý batoh?

Vždy bychom si měli ujasnit, k jakému účelu si batoh pořizujeme. Jiný typ a objem batohu zvolíme pro několikadenní táboření v přírodě než pro cesty do zaměstnání nebo jednodenní turistické výlety. Nabídka je opravdu široká a snadno najdeme stylové batohy přesně odpovídající našim představám. Záleží jen na tom, zda si přejeme elegantní batoh, který se bude hodit i k obleku či ke kostýmu, nebo odvážnější stylový batoh zářící barvami. Oblíbené jsou i cyklistické batohy a sportovní batohy. A letošním žhavým trendem jsou kožené batohy z ekokůže.

Stylové batohy TopBags se hodí do města i na výlety

Na cesty do práce jsou skvělou volbou batohy TopBags Trek, do kterých pohodlně uložíme notebook s příslušenstvím i další potřebné věci. Oceníme je i v případě, kdy dojíždíme na elekrokoloběžce, na kole nebo na skútru. A jsou skvělé i jako studentské batohy. Na víkendový výlet nám zase poslouží batohy TopBags Discover o objemu až 30 l. Milovníci batohů nesmrtelného klasického tvaru ocení řadu TopBags Canvas, která zahrnuje širokou škálu modelů v rozmanitých barvách a velikostech. Najdeme mezi nimi skvělé batohy do školy, městské batohy i studentské batohy.