Venkovní parkové lavičky udělají park i z lesa

Kam dáte lavičku, vznikne rázem místo pro relaxaci a odpočinek. Les s lavičkami se mění na park, sportoviště na relaxační zónu, školní dvůr na místo vhodné na studium pod širým nebem. Lavička je více, než by se mohla na první pohled zdát.

U mnoha zařízení i v obcích se lavičkám jejich zástupci často vyhýbají. Důvodem je vysoká cena laviček, ale především jejich náročnost na údržbu. Lavičky si ale jde vybrat i takové, jež nejsou drahé a budou bezúdržbové nebo téměř bezúdržbové. Kvalitní venkovní lavičky nabízí Abstore.cz. Firma má ve svém sortimentu parkové lavičky v několika designových modelech, každý však má více materiálových i barevných variant. Díky tomu vzniká nepřeberné množství různých kombinací.

Venkovní lavičky nabízí Abstore z různých materiálů

Vybrat si lze parkové lavičky betonové, kovové, litinové i plastové. V sortimentu nechybí klasické lavičky ani dvojlavičky, řešené jako dvě k sobě zády otočené lavičky. Ty poskytují zajímavé řešení při nedostatku prostoru, hodí se třeba i na dětské hřiště, kde zajišťuje výhled na více atrakcí současně.

Doplňte lavičky mobiliářem

Lavičky však nemusí být jediným vybavením, kterým osvěžíte třeba zrovna vaši obec či její část. Součástí nabídky Abstore.cz je též kompletní městský mobiliář. Ať již jde o zábradlí, parkovací sloupky, odpadkové koše, informační tabule či třeba autobusové zastávky a čekárny.

Pojďte změnit okolí vaší firmy

Díky venkovním lavičkám a městskému mobiliáři se změní taktéž okolí či dvorek vaší firmy. I prostředí kolem obyčejné montážní haly lze snadno proměnit v relaxační místo pro zaměstnance. Park nedělá jen zeleň. Stín stromů, pod kterými se nedá sedět, si nikdo neužije. Rozestavte kolem své firmy lavičky, nebo dokonce přístřešky, kde lze relaxovat i v nečasu. Nezapomeňte na odpadkové koše, aby bylo možné zachovávat pořádek. I takto malá proměna dokáže nabídnout doslova revoluční změnu.