Erotické pomůcky doporučují i lékaři, dejte jim šanci

Pokud žijete v představě, že erotické hračky si kupují ti, co jsou v posteli neschopní, jste úplně vedle. Je tomu spíše naopak. Erotické pomůcky si pořizují ti, kteří se snaží v milostném životě neupadnout do stereotypu, rádi objevují nové věci a baví je zkoumat, jaké techniky a hračky jim přinesou to nejsladší potěšení.

Žijeme v 21. století a erotické pomůcky už rozhodně nejsou žádným tabu. Sice nejspíš nebudete nikomu vykládat, že máte v nočním stolku dildo, ale rozhodně si kvůli tomu nemusíte připadat nijak špatně. Špatně by si měli připadat spíše ti, kteří dobrovolně přežívají s nudou v posteli. Sex totiž ke vztahu patří, a pokud začne pokulhávat, dříve nebo později se to někde projeví.

Dnes si erotické pomůcky pořídí snadno každý

Dříve si erotické hračky kupovali jen ti odvážnější, kteří překonali stud a s rudou tváří vešli do kamenného sexshopu. Dnes je tohle minulostí, stačí se posadit k počítači, otevřít online sexshop a vybrat si podle libosti. Samozřejmě si předtím můžete přečíst recenze uživatelů, popis, jak se daná hračka používá, k mnohým produktům na internetu dohledáte i video recenze. Erotické pomůcky jsou prostě zboží jako každé jiné a nikdo se nemusí dozvědět, že jste si je objednali. Sexshopy své produkty běžně posílají v neoznačených krabicích a pod názvem firmy, z něhož opravdu nelze poznat, jestli vás dnes čeká rajcovní večer, nebo jste si objednali nové boty.

Mnohé erotické hračky jsou doporučované lékaři

Vibrátor vám lékař asi nedoporučí, ale gynekologové ženám často doporučují například venušiny kuličky. Tyto kuličky sice navozují příjemné pocity, ovšem zároveň pomáhají s posilováním vaginálního svalstva, což je vynikající po porodu a jako prevence inkontinence. Mužům jsou doporučovány zase vakuové pumpy, jež pomáhají léčit erektilní dysfunkce. Když už tedy ne pro lepší milostný život, tak aspoň pro vlastní zdraví si nějakou erotickou hračku objednejte.