Likvidaci vos nechte na profesionálech

Odborníci z firmy KF TRANS s.r.o doporučují nechat likvidaci vos a jejich hnízd na profesionálech. Amatérské provedení se nemusí vůbec podařit a co hůře, může dojít k nebezpečným zraněním. Hubení vos se dá provádět v prostorách rodinných domů, chat, chalup, ale i větších veřejných budovách.

Hubení vos

Likvidace vos se provádí nejčastěji brzy ráno či pozdě večer, kdy je většina hmyzu v hnízdě. Odborníci na místě navrhnou nejlepší způsob a kombinaci insekticidů tak, aby likvidace vosích hnízd proběhla co nejefektivnějším způsobem. Po provedení likvidace zkontrolují a vyčistí odborníci z KF TRANS s. r. o. ještě přilehlé prostory v okolí likvidace. Po celou dobu o stavu situace informují klienta, poradí mu pravidla, která by měl následně dodržovat, a zároveň instruují o vývoji budoucí situace.

Likvidace vos

Po celou dobu jsou používány přípravky, které jsou ekologické k přírodě, ostatním zvířatům a prostředí, kde likvidace vosího hnízda probíhá. Je také kladen velký důraz na dodržování hygienických norem a předpisů.

Likvidace vosího hnízda

Vosí hnízda se nemusí nacházet pouze v blízkém okolí domů. Tento hmyz často hnízdí přímo v obytných prostorách. Patří k nim škvíry mezi fasádou a zateplením, ve štítech budov nebo pod podlahou. Častokrát vosy hnízdí i v půdě a v tomto případě přijde na řadu likvidace vosího hnízda v zemi.

Jak se lze preventivně bránit?

Vosy jsou vynalézavé a hnízdo si mohou udělat prakticky kdekoliv. Jsou však určité tipy, jak se lze nežádané návštěvě bránit:

• Pokud máte zahradu, pravidelně z ní uklízejte nahnilé ovoce spadané ze stromů. Plody vosy lákají a tím pádem je větší šance, že si založí hnízdo právě na vaší zahradě či přímo ve vašem domě.

• Staré vosí hnízdo vždy bezpečně zlikvidujte, vosy mají tendence si stavět hnízdo nové na jeho vrcholku.

• Nenechávejte venku sladké potraviny a nápoje. Vše raději přikryjte, nebo uschovejte. Vosy cítí slazené nápoje dokonce na několik metrů, není nutné si je na zahradu zvát zbytečně.

• Projděte si celý váš objekt a zajistěte všechna místa, kudy by se k vám vosy mohly dostat - díry na střeše, praskliny na zdech, zasypte díry a nory po hlodavcích.

• Vosy odradí i atrapy vosích hnízd, které můžete rozvěsit na zahradu, balkón a terasu.

Tyto body platí jako prevence a jejich dodržování odborníci doporučují i po tom, co dojde k likvidaci vosího hnízda.

Kromě likvidace vosích hnízd se firma FK TRANS s. r. o. věnuje desinfekci celkově. To znamená, že vám pomůže i s likvidací dalších nepříjemných parazitů, mezi které patří například švábi, roztoči, štěnice, blechy, sršni a moli. Stejně tak vám podají pomocnou ruku i během deratizace a v případě nutnosti dezinfekce prostor. Deratizace Praha - KV TRANS s. r. o. jsou tu pro vás a připraveni vždy odborně zasáhnout a pomoci.

deratizace deratizace Praha deratizace Praha

Už do dvou hodin po telefonátu mohou být u vás na místě profesionální pracovníci s vybavením a začít řešit vaši situaci. Firma má zkušenost se soukromými objekty, ale zvládne i větší veřejné prostory a firmy. Odborníci mají za sebou 15 let praxe a využívají moderní vybavení a prověřené postupy práce.