Masáže Praha - Studio Santé nabízí relaxaci pro celé tělo

Toužíte strávit klidné chvíle v místě, kde čas nehraje žádnou roli a vy si budete moci nerušeně užívat momenty relaxace a harmonie pro tělo i duši? V tom případě jsou pro vás Masáže Praha - Studio Santé to pravé místo. Úleva pro tělo i duši přijde z rukou zkušených profesionálů, kteří se postarají o vaši kompletní regeneraci. Odcházet budete jako znovuzrození.

Masáže Praha

Studio Santé se nachází v centru Prahy, přímo na Vinohradské ulici lehce dostupné z metra linky A či tramvají. Přivítají vás v něm zkušené masérky, které se terapii těla věnují již roky. Studio nabízí několik rozličných typů procedur, z nichž si vybere každý.

Dornovou metodou k seřízení těla

Dornova metoda patří mezi oblíbené procedury, byť se o její vznik nezasadil žádný odborník, ale sedlák z Německa, který pomáhal lidem ve vesnici po nepříjemných pádech. Srovnával jim klouby a obratle a a s touto technikou slavil velké úspěchy. Není divu, že se tato metoda rozšířila během několika let do celého světa.

Dornova metoda je velmi šetrná a podílí se na ní i klient. Ten podle pokynů provádí požadované pohyby, které utlumují svaly a připravuje tak tělo na moment, kdy je možné tlakem vrátit klouby a obratle na původní místo. Jedná se o celostní terapii, kdy má uzdravení jedné části těla vliv na fungování celku.

Dornova metoda

Reflexní terapie pro chronické i akutní problémy

Reflexní terapie je zhruba 5000 let stará léčebná metoda založená na znalosti lokality reflexních bodů. Ty se nacházejí po celém těle, nejčastěji však na chodidle. Díky správnému stlačení dané plošky se stimuluje nebo naopak uklidňuje funkce orgánů. Reflexní masáž harmonizuje tok energie v celém těle a je vhodná jak v případě chronických bolestí, kdy masérka zjišťuje, jaká část těla je v nepořádku, nebo akutních problémech, které potřebují okamžité řešení. Pacient je v rámci této masáže pasivní, pouze odpočívá.

Lymfatická masáž přispívá k detoxikaci organizmu

Lymfatická masáž je dalších z jemných technik, které Studio Santé nabízí. Řadí se mezi detoxikační terapie a podporuje průtok lymfy. Tato masáž zlepšuje imunitní systém, uvolňuje z těla zadrženou vodu, redukuje otoky a vyplavuje škodliviny a odpadní látky ven z těla.

Lymfatická masáž

Během této procedury masérky využívají speciální hmatové techniky založené na jemnějším tlaku a frekvenci. Masírují se určité části těla nebo lymfatické dráhy a tím se aktivuje činnost lymfy. Tato masáž detoxikuje organismus, podpoří metabolismus a lze ji využít jako prevenci proti tvorbě křečových žil.

Na správnou funkci lymfy má podíl i masážní technika zvaná manuální lymfodrenáž, která je ve Studiu Santé také prováděna. Jedná se opět o série speciálních hmatů, které odvodňují tělo a přispívají k detoxikaci organizmu.

manuální lymfodrenáž

Masáž lávovými kameny je jako malá dovolená

Mezi nejpříjemnější relaxační procedury patří bezesporu masáž lávovými kameny.. Celé tělo se díky speciálním kamenům lávového původu prohřeje a uklidní. Kameny se pokládají na akupresurní body meridiánových drah a nechávají se určitou dobu působit. Poté jimi masérka masíruje klientovo tělo. Díky této více než 5000 let používané metodě se tělo zbaví stresu, podpoří se lymfatický a imunitní systém a zlepší se krevní oběh. Díky použití kvalitních aromatických olejíčků si budete připadat jako v ráji. Tělo a hlavně mysl, se bude cítit jako na malé dovolené.

masáž lávovými kameny

Pokud hledáte místo k relaxaci, tak Masáže Praha - Studio Santé, je ta správná adresa.