Instalatér vám vytrhne trn z paty

Ani zručný domácí kutil si s mnoha instalatérskými pracemi neví rady. A v domácnosti se jich umí objevit skutečně celá řada. Nejhorší jsou pak akutní havárie, kde potřebujeme konat rychle. Je proto dobré si do mobilu uložit kontakt: Instalatér.

Kdy potřebujeme instalatéra?

Někteří z nás kdykoliv, kdy se nám něco děje s vodou či s odpadem, případně když měníme spotřebič napojen na vodu a odpad. Jiní, když máme na rozvodech vody havárii, nebo nás dlouhodobě zlobí některá součást instalací. Může jít o zdánlivou banalitu – třeba splachovač. Když už se ale nesvede několikrát oprava svépomocí, je levnější si na pomoc zavolat odborníky. Zkušený instalatér si umí poradit i s těmi nejzapeklitějšími problémy kolem vodoinstalace, odpadu a i topení.

TIP: Hledáte službu instalatér Praha? Oslovte společnost Rastislava Žáka. Ve firmě se s vámi domluví nejen česky, ale i anglicky. „We can speak English“, informuje firma na svých stránkách.

Řešení problémů s vodou i s odpadem

Jaké instalatérské práce lze u firmy Rastislava Žáka poptávat? Nejde jen o havárie na rozvodech vody. Firma vám pomůže s výměnou, montáží i opravami WC, s montáží baterií v koupelně i v kuchyni, rovněž s montáží umyvadla a s opravou či výměnou sifonů. Nabízí též montáž bojlerů, instalaci pračky či myčky nádobí, včetně výměny a montáže příslušných ventilů. Pokud rekonstruujete bytové jádro, firma vám udělá veškeré instalatérské práce s tím související. Podobně jako se postará o kompletní rozvody vody a odpadů, včetně čištění odpadů. Poptat lze i montáž a výměnu vodoměru. Dále firma nabízí též topenářské práce.

TIP: Firma Rastislava Žáka, to je synonymum pro kvalitní a účinné čištění odpadů Praha.

Profesionální instalatérské služby

Společnost má mnohaleté zkušenosti a poptáním služby vždy objednáváte velice zkušeného a ochotného řemeslníka, který nezná slovo „to nejde“. Vždy pro vás najde to nejlepší a současně cenově nejvýhodnější řešení vašeho problému.