Pražská indoor střelnice Prague Armory nabízí zážitkovou střelbu

Věděli jste, že si můžete zajít zastřílet i bez zbrojního průkazů? Střelnice Prague Armory není jenom místem pro milovníky military. Otevřena je pro každého, kdo chce zažít nevšední zážitek ze střelby.

Zážitkové střílení je hitem

Jít si zastřílet může být velice příjemným odreagováním se po náročném pracovním dni, týdnu, či třeba po zkoušce na vysoké škole. Stále častěji je dobrá zážitková střelnice cílem pro party přátel a kolegů. Chodí se sem s firemními klienty, je to i netradiční místo pro rande, kterým se rozhodně vyšvihnete více než restaurací. Hledáte pro někoho zajímavý dárek? Věnujte mu poukaz na střelnici Prague Armory, nebo sem zajděte společně.

Indoor střelnice Prague Armory nabízí relaxaci, zábavu a netradiční zážitek pro každého. Nemusíte být majiteli zbrojního průkazu, ani vlastnit zbraň. Vzít s sebou lze dokonce i starší děti. Vše je přitom velice bezpečné a dohled zajišťují zkušení profesionální instruktoři.

Střílení si lze skutečně opepřit

Jestliže nechcete, nezůstanete jen u moderních zbraní. Střelnice vlastní nejen ty, ale i velké množství různých historických zbraní z období první a druhé světové války. Spolu se zkušeným instruktorem se jednoduše přenesete do dob minulých a vyzkoušíte si, jaké to bylo být v roli odstřelovače, proměníte se na agenta, či se vžijete do kůže některého z filmových hrdinů. Střílení dokáže být zábava i pro ty, které to doposud nelákalo.

Indoor střelnice v Praze je využitelná celoročně

Otevřeno je bez ohledu na počasí a střílet zde lze na vzdálenost až 27 metrů. Střelnice je kompletně klimatizovaná, což nejenže udržuje příjemné klima, ale v době koronaviru rovněž zdravé prostředí. Vzduch totiž není pouze recyklován. Neustále je do objektu přiváděn čerstvý vzduch zvenčí.

Jaké střílení si vybrat jako začátečník? Nebo pro někoho jako dárek?

Pražská střelnice Prague Armory doporučuje zakoupení střeleckého balíčku. Díky němu nepotřebujete žádné střelecké vybavení. Na střelnici vám zapůjčí zbraň, ochranné pomůcky a dohlédne na vás profesionální instruktor. Areál střelnice se nachází v pražské Kolbenově ulici, přímo v průmyslovém objektu. Máte zde možnost bezplatně zaparkovat.