Vjezdové brány a garážová vrata

Někdo očekává od bran či vrat funkci estetickou, jiný praktickou a bezpečností. Ať patříte k jakékoliv skupině, neváhejte se obrátit na naší firmu BVP Urban. Pomůžeme vám domov či nemovitost zvelebit i ochránit. Na trhu působíme již přes 20 let a rádi se pouštíme i do nekonvenčních zakázek, které prověří naší kreativitu. Zakázky dodáváme v co nejkratším čase a vycházíme našim klientům maximálně vstříc.

vjezdové brány

Charakterizuje nás špičková řemeslná práce, použití kvalitních materiálů s ohledem na klientův rozpočet a vyslyšení přání našich zákazníků. Sjednejte si s námi první konzultaci a následně vám poradíme, jaký nejlepší postup práce zvolit. Co našim zákazníkům nabízíme?

Vjezdové brány jsou naše specialita


Vjezdové brány jsou mezi našimi zákazníky nejvyhledávanější zakázkou. Ve firmě BV Urban vám rádi poradíme, jaký typ vjezdové brány je pro vás ten nejvýhodnější a hodí se k dispozicím domu. Po prvotní konzultaci proběhne kalkulace nákladů a výběr vhodného materiálu.

Materiál i finální provedení by mělo svým vzhledem ladit k plotu a objektu, ke kterému náleží. Kromě designu klademe důraz i na pohodlí uživatele a vjezd do objektu. Samozřejmostí je pro nás i vyřešení bezpečnosti. Jaká jsou specifika našich bran?

Samonosné brány šetří prostor

Chcete se vyhnout náročnějším stavebním zásahům na vašem pozemku? Samonosné brány jsou v tom případě pro vás tím nejlepším řešením. Kopírují oplocení a otevírají se do strany, tudíž zabírají zbytečně prostor.

samonosné vjezdové brány

Samonosné brány jsou vybaveny pohonem a ovládání je umístěno ve sloupku. Nepotřebují kolečka, což také usnadňuje jejich stavební přípravu a pro vás poté snadnou údržbu. Nemusíte se bát, že budete odkázání pouze na dálkové ovládání. V případě potíží lze samonosnou bránu přepnout do manuálního ovládání a manipulovat s ní dále ručně.

Posuvné brány se hodí k domu i průmyslovým budovám

Posuvné brány můžeme doporučit do rodinných domů i k větším budovám v průmyslových sektorech. Posuvné brány mají stabilní konstrukci, šetří prostor a nabízí se široká škála stylů, barev a designu, v rámci které si vybere každý zákazník. Nemusíte se tak bát, že by posuvná brána neprezentovala budovu, ke které náleží.

posuvné vjezdové brány

Garážová vrata nabízí mnoho řešení

Každý majitel automobilu má jiné dispoziční i estetické požadavky, co se garážových vrat týče. Odborníci z BVP Urban s vámi proberou všechny možnosti a doporučí ta nejlepší garážová vrata přímo pro vás.

Sekční garážová vrata

Jaké jsou jejich výhody? Sekční garážová vrata jsou jednoduchá, praktická i elegantní. V rámci manipulace s nimi vás příjemně překvapí nehlučnost a skvělá izolace tepla. Ta se děje díky výplni polyuretanové pěny v jednotlivých lamelách. Právě ta zajišťuje zvukovou i tepelnou izolaci, což ocení majitelé aut zvláště v zimě.

sekční garážová vrata

Garážová vrata dvoukřídlá

Mezi nejpopulárnější zakázky mezi našimi zákazníky patří rozhodně garážová vrata dvoukřídlá. Jedná se o klasické řešení, které volí velké množství motoristů. Na garážových vratech dvoukřídlých oceňují tichou manipulaci, tradiční vzhled doplněný o moderní funkce a dále finanční dostupnost. Dvoukřídlá vrata jsou bytelná, bezpečná s manuálním ovládáním. Můžeme je doporučit milovníkům klasiky.

garážová vrata dvoukřídlá

Rolovací garážová vrata

Nemáte zrovna mnoho místa nazbyt a nechce se vám do složitých stavebních úprav? Rolovací garážová vrata jsou tím správným řešením pro vás. Tento typ vrat nepotřebuje ani práh a je vybaven elektropohonem. Charakteristické je jednoduché ovládání. Rolovací garážová vrata jsou navíc vybavena blokací proti vloupání.

rolovací garážová vrata

Ať už potřebujete vhodnou bránu, vrata či plot, neváhejte se na nás obrátit. Jsme na trhu více než 20 let a ke každému klientovi přistupujeme individuálně. Vy nám sdělíte své přání, požadavky a finanční možnosti, my v BVP Urban vám nabídneme to nejlepší řešení.