Luxusní koupelny pro každodenní relaxaci

Dříve koupelna sloužila hlavně jako praktická místnost a tak na ní bylo nahlíženo. Avšak v současné době si koupelny a jejich moderní vybavení získávají čím dál tím více pozornosti. Lidé si uvědomili, že díky moderním technologiím se může koupelna změnit v místo relaxace a odpočinku, které si po náročné práci zaslouží.

Moderní koupelny se starají o tělo i duši. Ve firmě Dorint DG Centrum dokázali spojit starou lázeňskou tradici se vším, co nabízí současná technologie. Výsledkem jsou luxusní koupelny, které uleví namáhaným svalům a dopřejí odpočinek i mysli. Kvalitní materiály od špičkových výrobců, odbornost, preciznost zpracování každé zakázky a individuální přístup ke každému klientovi. To všechno najdete ve firmě Dorint DG Centrum – koupelny Praha. Pokud vás zajímají produkty a možnosti návrhů koupelny, můžete navštívit exkluzivní vzorkovnu na pražském Žižkově.

Luxusní koupelny Praha

Najdete tam nejnovější trendy od německé společnosti Dornbracht Group a koupelnového nábytku Alape. Vodní technologie je pro tyto společnosti hlavním tématem a díky inovacím mohou svým zákazníkům nabídnout vodu v různých proměnách-ve formě deště, jako průzračný přival energie, vodu intenzivně pulzující pro formy masáže či naopak příjemně klidný proud pro uklidnění. Co všechno Dorint DG Centrum nabízí?

Koupelnové vany a sprchové kouty


Základ každé koupelny jsou určitě koupelnové vany či spchové kouty. Dorint DG Centrum nabízí oboje v elegantním designu a důrazem na uspokojení těch nejnáročnějších zákazníků. Díky široké nabídce si vybere každý, ať už potřebuje zařídit koupelnu ve svém bytě, domě či hotelovém komplexu.

koupelny Praha -  vany koupelny Praha -  sprchové kouty koupelny Praha -  vana

Odborníci nejdříve zhodnotí dispozice vaší koupelny a poté vám nabídnou to nejlepší řešení. Co se koupelnových van týče, tak nejpoužívanějším materiálem je smaltovaná ocel, ze které je vyrobena plechová vana. Dále firma nabízí plastové vany z akrylátu či quarylu, který je pocitově teplejší na dotek. Všechny zmiňované materiály jsou pevné a stabilní. Vany přicházejí v různých provedeních a mohou plnit relaxační funkce. Oblíbená je masážní vana či vířivá koupelnová vana. Lidé, kteří mají problémy s větším překážkami, pak ocení vanu s dvířky či sedací vanu.

Pokud dáváte přednost sprchovému koutu, tak si také vyberete ze široké nabídky luxusních prvků. Nabízeny jsou sprchové kouty bezrámové, ve walk in provedení, s nástěnnou lištou i vanové zástěny.

Umyvadla a vodovodní baterie


Dorint DG Centrum má ve své nabídce i široký výběr umyvadel. Vybrat si zákazníci mohou mezi otočným, zápustným, rohovým a dalšími typy. V rámci materiálů jsou to umyvadla kamenná, litinová, plastová i smaltovaná. Pro větší koupelny se vybrat i dvojumyvadlo.

umyvadla do koupelny koupelny Praha – vodovodní baterie koupelny Praha - umyvadlo

Vodovodní baterie přicházejí ve všech provedeních, ať už hledáte pákové, kohoutkové, bezdotykové, stojánkové či podmítkové. Používané materiály povrchové úpravy jsou chrom, platina, cyprum, dark platina mat, zlato, champagne, černá i bílá mat, kartáčová mosaz a mnohé další.

Pokud tedy plánujete pořízení nové koupelny, kde si po těžkém dnu budete připadat jako v lázních, neváhejte kontaktovat firmu Dorint DG Centrum či se přijít podívat do showroomu na Praze 3. Tam si budete moct prohlédnout produkty a zároveň se poradit s odborníkem.