Deratizace má největší úspěch z rukou odborníků

Potřebujete se zbavit škůdců, ať už se jedná o potkany, štěnice či mravence nebo potřebujete důkladně vydezinfikovat jakýkoliv prostor? V tom případě se obraťte raději na odborníky. Ve firmě KF TRANS s.r.o. se už těmto činnostem věnují od roku 2005 a zbaví vás škůdců i nečistoty.

KF TRANS s.r.o. - deratizace Praha vám pomohou v jakémkoliv prostoru, ať už se jedná o byt, rodinný dům, rozsáhlé kancelářské prostory či veřejné prostory. Odborníci zde jsou vyškolení a mají dlouholetou praxi. Dojezd bývá už dvě hodiny po prvním zavolání, kdy na místo dorazí odborník a zhodnotí situaci. Kromě klasické deratizace a dezinsekce se firma věnuje i úklidu prostoru po mrtvém. Co konkrétně najdete v jejich nabídce?

deratizace Praha deratizace dezinsekce Praha

Deratizace jako prevence


Spousta lidí si myslí, že deratizaci stačí provést až v případě, kdy nastal problém a situace se škůdci je neúnosná. Experti z KF TRANS s.r.o. však doporučují provádět deratizaci preventivně, a to především v případě, kdy už víte, že máte se škůdci problémy. Deratizace se preventivně provádí 2x do roka, aby se předešlo rozmnožení škodlivého druhu a situace byla pod kontrolou.

Akutní deratizace (tedy deratizace na poslední chvíli) se provádí 3x za sebou v různých časových úsecích. Odborníci vám poté dále poradí, jak se nejlépe chránit do budoucna. Deratizace se provádí v rodinných domech, nejčastěji ve sklepech a garážových prostorách. Preventivní péče je doporučována v potravinářských provozech, restauracích a jídelnách. Častokrát bývá potřeba také v hotelových a ubytovacích zařízení.

Dezinsekcí proti nežádoucímu hmyzu


Mnoho lidí zadává do vyhledávače deratizace štěnic, ale správný název pro hubení hmyzu je dezinsekce. Spadá pod ní likvidace blech, švábů, štěnic, mravenců, molů, roztočů a zavíječů, rybenek, vos a sršňů.

deratizace štěnic

Dezinsekce chrání váš domov i zdraví. Přítomnost výše zmiňovaných škůdců vám může pořádně znepříjemnit život. Výskyt takového hmyzu se může kromě zhoršeného zdravotního stavu odrazit také na kvalitě majetku-ničení koberců, ošacení a kontaminace potravin.

Firma KF TRANS s.r.o. provádí dezinsekci všude tam, kde je potřeba. Rychle, diskrétně a odborně. Dezinsekce může být provedena mechanicky, fyzikálně či chemicky. Vždy se k zákazníkově situaci přistupuje individuálně s co největší efektivností na daný problém. Mezi nejčastější zakázky patří hubení štěnic a hubení mravenců.

Hubení štěnic

Štěnice jsou opravdu nepříjemný problém, za který klienti často ani nemůžou. Štěnice si člověk může dovézt z dovolené jako nechtěný suvenýr, či se k němu dostanou ze staršího nábytku koupeného v bazaru. Začnou se nekontrolovatelně množit a terorizovat všechny členy domácnosti.

Běžné přípravky z drogerie je nezlikvidují a navíc je nutné štěnice hubit postupně, podle jejich vývojových cyklů. Rozhodně si na hubení štěnic zavolejte odborníky, kteří lokalizují jejich úkryty a začnou okamžitě s hubením. To se provádí reziduálním insekticidem, injektáží insekticidu do štěrbin a dále poprášením uzavřených prostor či použitím insekticidní dýmovnice.

hubení mravenců

Hubení mravenců

Další žádanou činností je i hubení mravenců, které probíhá pod dohledem profesionálů. Ti zajistí, že se mravenci již na místo po dezinsekci nebudou vracet a likvidace proběhla úspěšně podle všech zákonných norem a hygienických předpisů.
Pokud máte jakékoliv dotazy ať již k deratizaci, dezinsekci či dezinfekci prostoru, neváhejte se obrátit na odborníky z KF TRANS s.r.o., kteří s vámi proberou situaci a vyberou to nejlepší a nejrychlejší řešení.

hubení mravenců