MatesArt zvládá ekologický potisk triček pro firmy i jednotlivce

Svá vlastní trička s logem má téměř každá firma. V některých společnostech je nosí zaměstnanci, v dalších je rozdávají třeba i zákazníkům. Toužíte také po takových? Ať už je máte jako vánoční dárek, nebo kvůli jiné příležitosti, možná byste měli pečlivě zvažovat, komu svěříte jejich výrobu.

Mnoho firem se rádo chlubí svým ekologickým chováním a uvědomělostí. Můžete k nim patřit také, pokud si necháte zpracovat merch na zakázku od společnosti MatesArt. Nejde o žádnou velkou společnost, nýbrž o řemeslo jednoho člověka, který na ekologii dbá a nabízí ekologický tisk nejen reklamních předmětů.

Čím se liší ekologický tisk?

V prvé řadě výběrem materiálů k potisku. Chcete si nechat potisknout levná trička vyráběná dětmi či pracovníky za tristních podmínek, nebo investujete raději do kvalitního textilu? Mates z MatesArt vám pomůže s tou druhou variantou. Pro své zakázky dodává textil z organické bavlny a s certifikací GOTS, Fair Trade. Taková trička nesmrdí chemií, jsou šetrnější k přírodě a důstojnější k lidem, již je vyrábí.

V řadě druhé přichází řeč na samotný sítotisk. Ekologická varianta se liší tím, že využívá ekologické potřeby pro sítotisk. Jedná se o barvy, jež mají opět certifikaci GOTS, a hlavně jsou 100% bez rozpouštědel na vodní bázi. Mates je používá velmi rád, jelikož jsou příjemné na omak a na materiálu skutečně drží.

Pro dobrý pocit i na přilákání zákazníků

A proč vůbec chtít potisk triček ekologickou variantou? Pro lepší pocit, že jste tolik neznečistili planetu a nepřispěli k vykořisťování lidí. Zároveň také pro zákazníky, protože ti se často dívají, jak se firma chová, jestli dbá na ekologii, nebo je jí všechno kolem jedno. Dalším důvodem může být vyšší kvalita. Kvalitní trička i barvy toho více vydrží a jsou příjemnější na nošení, ať už vaše trička bude nakonec nosit kdokoliv.