Tvorba webu nemusí být drahá. Do 10 000 se vejdete!

Bez vlastních webových stránek se dnes neobejde doopravdy žádná firma. Aspoň ne ta, která chce být vidět a lákat nové zákazníky. Problém je, že webové stránky jsou poměrně drahé. Spousta vývojářů webů se nestydí naúčtovat si desetitisíce či statisíce.

Samozřejmě jsou situace, kdy je taková cena oprávněná. Zejména větší firmy potřebují komplexní weby s vlastním administračním rozhraním a dalšími specifickými požadavky. Pak ty statisíce prostě musí obětovat. Tvorba webu pro malou či střední firmu se však dá realizovat i do deseti tisíc. Poradíme vám jak a kde.

Čím ušetříte? Tvorbou webu na WordPressu

Jestliže vám firma bude tvořit web od začátku až do konce na míru, určitě si naúčtuje vysokou částku. Skutečně ale potřebujete všechno extra na míru? Pravděpodobně ne, a právě proto je vhodnou cestou tvorba webových stránek pomocí redakčního systému WordPress.

Neděste se, weby na WordPressu nejsou nijak omezující ani unifikované. Dostanete originální web, nikdo další takový mít nebude. Rozhodně na něm nepůjde poznat, že byl postaven na platformě WordPress. Přesto ušetříte, protože vývojáři nebudou muset všechno programovat od základů. WordPress má v sobě celou řadu funkcí, stačí na něj jen nasadit šablonu, upravit design a doprogramovat speciální věci, které potřebujete.

Web na WordPressu je výhrou do budoucna

Systém WordPress je celosvětově rozšířený a oblíbený. Umí s ním pracovat řada vývojářů, na internetu najdete hromadu návodů, jak s ním pracovat, takže si spoustu věcí možná zvládnete zařídit i sami. Pokud umíte pracovat s Wordem a počítače vám nejsou cizí, WordPress určitě zvládnete. Nebojte, web si nebudete tvořit sami, firma vám ho celý nachystá, vy si jen do budoucna můžete přidávat vlastní příspěvky na blog, změnit si otevírací dobu apod. Nebude třeba kvůli každé blbosti platit programátora.

A kam si tedy jít pro web do deseti tisíc?

Do firmy AJAS na jejich webové stránky Chcibytvidet.cz. Jak se tam dočtete, základní variantu webu vám zprovozní od 7500 korun. Ušetřené peníze pak můžete věnovat investovat do SEO, PPC reklam a obecně online marketingu. I s tím vám v AJAS pomohou.