Dopřejte si slast thajské masáže

Hektický styl života nás stresuje nejen psychicky, unavuje i naše fyzické zdraví. Bolí vás často hlava? Může to být důsledek bolesti krční páteře. Jste neustále unavení? Možná vaše svaly nejsou v kondici, díky čemuž jste zpomalení. Zkuste proto masáž. Pořádnou, což jsou thajské procedury.

Thajské masáže Praha

Zkusili jste někdy masáž? Hnětení svalů, kdy se vám uvolní každá jeho část, úpon, promasírují se o klouby, kosti. Masáží je mnoho druhů, mnohé jsou specifické k danému „postižení“. Například sportovci potřebují pravidelně masírovat svaly kvůli regeneraci. Někdo si dopřává relaxační masáž po náročném pracovním období. Pak jsou tu i thajské masáže. Velmi oblíbené. Nemusíte se ovšem obávat, že jde o tvrdou masáž, záleží na vás, jakou intenzitu si vyberete. Pokud toužíte po skutečně protahující a hloubkové masáži, poskytne vám ji právě tato metodika. Najděte ve svém okolí i vy salon, který vám toto nabídne. Zadejte do vyhledávače například „thajské masáže Praha“ a uvidíte, kde najdete tyto služby. Jaké nejčastěji v těchto salonech najdete?

Original Thai Massage v centru

Pokud se budeme bavit o thajských masážích, v principu existují dvě základní. Klasická thajská masáž a olejová thajská masáž. Klasická thajská masáž může být opravdu ta tvrdší, někdy jste oblečeni do speciálního úboru, aby ruce masérky neklouzaly po pokožce a aby tudíž její hmaty šly víc do hloubky. Při této masáži vám terapeutka i protahuje tělo obdobně jako při józe. Olejová masáž je jemnější, doteky jsou relaxační, navíc vůně oleje uklidní vaši mysl. Dnes se rovněž nabízí i speciální masáže pro těhotné, takže i nastávající maminky si mohou dopřát relax, což je třeba, když jsou unavené, nateklé a mají bolavá záda. Exotickou obměnou je i masáž lávovými kameny, kdy vibrace a teplo těchto pomůcek dokonale rozvibrují vaše čakry. Rovněž si můžete vybrat, jakou část těla potřebujete namasírovat více, někoho bolí záda, jiný potřebuje ulevit namoženým nohám. Original Thai Massage v Praze nabízí například salon LANNA K, kde si můžete vybrat z mnoha variací, aby se cíleně pomohlo od vašeho problému.