Parní žehlicí systémy LAURASTAR bojují proti virům

Bakterie, viry, prachové roztoče i houby. Byly tady s námi vždycky, až rok 2020 nás ovšem naučil, že je třeba se před nimi mít na pozoru a bojovat proti nim. Najednou jsme se začali zajímat, jak je ničit, minimalizovat jejich výskyt a bránit se jim. Jednou z možných metod je i žehlení.

Spousta lidí se domnívá, že se bakterie a viry zničí v pračce, to ale není pravda. Ke zničení je třeba prát prádlo při teplotě nad 70 °C – a kolik prádla na takové vysoké teploty doopravdy perete? Jestli žádné, šanci na zničení virů pro vás představuje žehlení, například žehlicí systém LAURASTAR.

Žehlení suchou párou

Švýcarský výrobce žehlicích systémů využívá tzv. suchou hygienickou páru, která je schopná čistit tkaniny opravdu do hloubky. Díky tomu zničí až 99, 9 % všech virů (ano, včetně koronavirů), hub, bakterií a 100 % prachových roztočů. Poradí si tedy i s těmi bakteriemi a viry, jež odolávají teplým pracím cyklům. Vzhledem k ničení prachových roztočů je žehlicí systém LAURASTAR skvělý i pro alergiky.

Žehlení snadné jako nikdy dřív

Parní generátor LAURASTAR neznamená pouze hygieničtější prádlo, ale také snadnější žehlení. Švýcarská firma má mnoho svých originálních technologií, které usnadňují tolik nesnášenou práci, která bere čas. Žehlička LAURASTAR je tenká a má patentovanou 3D žehlicí plochu, automaticky si dokáže nastavit teplotu, páru rozptyluje v krátkých přerušovaných dávkách, zahřívá se jen 3 minuty.

Kvalitní výrobek, do nějž se vyplatí investovat

Žehlicí systémy LAURASTAR jsou oproti klasickým žehličkám prodávaným v prodejnách s elektrospotřebiči dražší. Na druhou stranu nabízí pokročilejší funkce a mnohem déle vám vydrží. Produkty LAURASTAR mají dlouhou životnost. Například k LAURASTAR LIFT XTRA navíc dostanete jako dárek žehlicí prkno s ergonomickým povrchem a krásným designem.