Makléřky z realit Praha 6 vaši nemovitost prodají za nejvyšší možnou cenu!

Chcete na prodeji domu či bytu skutečně vydělat? V tom případě jej svěřte zkušenému makléři!

Máte byt či dům k prodeji? Pak s jeho prodejem dlouho neotálejte! Odborníci odhadují až patnáctiprocentní pokles cen panelových bytů v okrajových lokalitách. Novostavby zřejmě zůstanou na cenách z roku 2020.

Ceny domů a bytů Praha 6

Abyste si udělali obrázek, průměrná cena bytu v Praze v prosinci 2020 byla 105 tisíc korun. Když si do vyhledávače zadáte pojem prodej bytu Praha 6 či nemovitosti Praha 6, dostanete se k cenám okolo čtyř milionů za jednopokojovou garsonku ve Střešovicích. Domy Praha 6 jsou samozřejmě až na výjimky několikanásobně dražší.

Je možné ceny pražských bytů ovlivnit?

I přesto je samozřejmě stále možné ceny nemovitostí ovlivnit. Zkušení makléři například disponují nástroji, které cenu prodávané nemovitosti o nějaké to procento navýší, respektive za ni dostanou nejvyšší možnou částku.

Obraťte se na specialisty!

Například realitní kancelář Praha 6 (pokrývající všechny lokality šestého pražského obvodu, jako jsou Břevnov, Dejvice, Suchdol a další) před každým prodejem připravuje účinnou prodejní strategii. Tým zkušených makléřek má totiž šestku zmapovanou do posledního detailu. Vědí, jakou šanci má daná nemovitost na realitním trhu obstát. Reálnou cenu prodejci navrhnou již po první prohlídce. Cena skutečná ale může být řádově vyšší. A v realitách Praha 6 vědí, jak jí docílit.

Nepodceňujte homestaging

V realitní kanceláři Praha 6 skvěle ovládají tzv. homestaging. Nemovitost ve spolupráci s interiérovým designérem vybaví vlastním nábytkem, nechají ji nafotit profesionálním fotografem, popřípadě natočí profesionální videoprohlídku. To vše jsou nástroje, které šance na dobrý prodej několikanásobně zvyšují.

Prodej domu bez problémů? Jedině s profesionály!

Tímto však jejich služby nekončí. Zájemce nemovitostí provedou, připraví mu hypotéku na míru, zprostředkují veškerý právní servis, a dokonce zařídí i převod energií a služeb. Zkrátka udělají vše pro to, aby prodej domu Praha 6 proběhl hladce a bez problémů. Ke spokojenosti prodávajícího i kupujícího.