Založit s.r.o. s profesionály je rychlé – podnikáte za pár dnů

Ani dnešní doba není nevhodnou pro založení firmy. Právě naopak. Podniky se dostávají do problémů, hrozí nám propuštění, nebo se náš stávající business ukázal být nekompatibilním se současnou covidovou pandemií. Založte si nové s.r.o. a začnete podnikat tak, abyste uspěli i v této nové době.

Podnikat se může vyplatit i v nejisté době

Někdo vám bude tvrdit, že největší jistota je zaměstnání ve stabilní firmě. Jenomže je to skutečně jistota? Jak dlouho jste schopni vydržet v korporátu, kde je každý návrh řešení schvalován tak dlouho, až už není aktuálním? Vše má svá pro a proti, a mnohdy se rozhodneme jít raději vlastní cestou. Podnikání nám umožní být vlastním pánem, konečně si splnit své sny i zhmotnit skvělé nápady do reálných projektů. Mnohdy se nám též naskytne příležitost, dokonce životní, která se prostě neodmítá. Jenomže to může znamenat nutnost vrhnout se na podnikání. Tak neváhejte a založte si firmu.

Živnostenský list nebo s.r.o.?

Máme dvě možnosti, jak začít podnikat. Získání živnostenského listu je extrémně jednoduché a podnikat lze již druhý den. Stačí zajít na živnostenský úřad s vyplněným formulářem. Mnohdy vám jej úředník dokonce sám na místě vyplní. Proto je živnostenské oprávnění lákavým. Má však řadu zádrhelů. Předně působíte na obchodní partnery méně seriózně. Za dluhy a nezdary ručíte též celým svým majetkem. V neposlední řadě nemáte možnost k podnikání přiznat společníka, či firmu prodat.

Mnohem výhodnější je založit s.r.o. Eliminuje nevýhody živnostenského listu, takže působíte seriózněji, podnikat můžete s více společníky, včetně manželky a dalších rodinných příslušníků, firmu lze též prodat. Dříve začínající podnikatele odrazovala nutnost kapitálu. Ten je však dnes při zakládání společnosti pouhá 1 Kč. Vyšší kapitál je dobrovolným. Tohle vše dnes jasně mluví pro založení společnosti s ručením omezení.

Nenechte se odradit administrativou

Odrazuje vás od podnikání administrativa kolem založení firmy? Ano, skutečně je pravdou, že pokud se do založení s.r.o. pustíte svépomocí, běhání po úřadech vás čeká. Snadno se též dopustíte chyby, kvůli které pak celý proces trvá déle i se prodraží. Dnes se rozhodně doporučuje nechat si založit s.r.o. na klíč firmou, která se na to specializuje. Místo dlouhého čekání v řádu týdnů podnikáte obvykle do pěti dnů. Profesionální firma zajistí, aby proběhlo vše bez komplikací a rychle.

Založte si s.r.o.

Jak založit sro s profesionály? Profi-kancelář Praha s.r.o. je zkušenou firmou, která vás provede celým založením firmy tak, aby se vás jakákoliv administrativa dotkla jen zcela minimálně a abyste firmu založili co nejvýhodnějším způsobem. K založení s.r.o. je vždy zapotřebí sepsání společenské smlouvy. Ta má své náležitosti, o jejichž dodržení se profíci umí postarat bez toho, aby nesprávně vyplněné údaje byly důvodem zdržení procesu založení s.r.o. Firma vám eseróčko založí obvykle do pěti dnů. Poradí vám s volbou výšky kapitálu. Rovněž ověří, jestli je možný vámi žádaný název společnosti. Na celém založení se lze domluvit při předání dokumentů v pražské kanceláři, ale i na dálku, kdy se dokumenty zašlou poštou. Aktuálně je cena založení firmy s 50% slevou. Firmu založíte již od 8990 Kč.

Nemáte kam zapsat sídlo firmy, nebo rovnou zvažujete virtuální sídlo v Praze? I to lze u společnosti poptávat. Nabízí luxusní sídlo na Praze 1 a 2, další sídlo pak na Praze 3 a na Praze 9. Firma nabízí též další služby: sídlo s drive-in recepcí, virtuální kancelář s virtuální asistentkou, poskytuje též ready-made firmy. Profi-kancelář Praha s.r.o. je pro vás schopna zajistit kompletní vedení účetnictví i podání daňového přiznání.