Vackov, jako dobrá adresa pro rodiny

Zakládáte nebo jste už založili rodinu a nevyhovuje vám starý byt? Chcete mít jistotu, že vaše děti budou vyrůstat v hezkém, bezpečném a baby friendly prostředí? Rádi byste investovali do bytu, ve které prožijete ta nejhezčí rodinná léta a kde budete chtít rádi zestárnout? Seznamte s Byty u parku na Žižkově.

Projekt Byty u parku představuje nové byty Praha 3, které jsou podstaveny v duchu harmonie města a přírody. Jejich minimalistický ráz a propozice umístění garantují spokojený život po dlouhá desetiletí. A o to všem zúčastněným jde. Bydlení je jednou z největších životních investic. A Vackov, to je místo, kam se budete rádi vracet.

Nový domov na Žižkově

Některý z 272 bytů u parku může být i vaším domovem. Z domu to budete mít na tramvaj nebo autobus jen pár minut chůze. Park Židovské pece, který na rezidenci plynule navazuje, je ideálním místem pro procházku s dětmi, kondiční běh nebo piknik s přáteli. Je tu krásně a plány do budoucna jsou veliké.

Projekt Byty u parku tvoří jedenáct bytových domů s maximálně šesti patry. Domy jsou architektonicky koncipovány tak, aby zapadly do okolní zástavby a nepůsobily rušivý dojmem. Rezidence nabízí 27 bytů o dispozici 1+kk, 138 bytů o dispozici 2+kk, 77 bytů o dispozici 3+kk, 21 bytů o dispozici 4+kk, 6 mezonetových bytů o dispozici 4+kk, 2 jednopokojové ateliéry a 1 byt o dispozici 5+kk.

Booking a prohlídka on-line

Téměř všechny byty disponují buď předzahrádkou, balkonem, lodžií nebo terasou. Ke každému bytu náleží garáž a sklepní kóje. K dispozici je i možnost úpravy několika parkovacích stání pro elektromobily. Celá rezidence je projektovaná v nízkoenergetickém standardu B, což svým obyvatelům přinese velmi malé náklady na energie.

Byty na pražském Žižkově lze zhlédnout a rezervovat přímo na síti. Díky interaktivní aplikaci si může potenciální zájemce prohlédnout situaci jednotlivých podloží, umístění bytu podle světových stran a sousedství jednotek. Úžasnou pomůckou je skutečnost, že po kliknutí na vybraný byt, zájemce ihned vidí, zda je volný, prodaný nebo předběžně rezervovaný.