Potřebujete profi gastro vybavení? Víme, kam pro něj

Vybavujete svoji gastro provozovnu? V tom případě potřebujete dodavatele profesionálního gastro vybavení. Oslovte profesionály na Gastro-Guru.cz, či si v e-shopu vše, co potřebujete, přímo nakupte.

Gastro zařízení není levnou záležitostí. Kvalitní multisortimentní e-shop dokáže být pomocníkem již ve chvíli, kdy děláme rozpočet a dáváme dohromady pořizovací náklady na novou provozovnu či na plánované rozšíření kapacit. Je ale taktéž skvělým partnerem, kdykoliv potřebujeme dokoupit například nerez výrobky pro gastronomický provoz. Firma Gastrobitr, která provozuje e-shop Gastro-Guru.cz, má dlouholeté zkušenosti nejen s drobnými dodávkami, ale i s kompletními realizacemi pro různě velké gastro provozy – od těch menších, až po ty největší. Firma nabízí široké spektrum výrobků i značek, přičemž mezi nejvýznamnějšími, které zastupuje, jsou BUFFALO, CookPRO, NORDline, RM Gastro, UNOX, Retigo, Convotherm či Rational.

Gastro zařízení na jednom místě

Sortiment firmy a e-shopu zahrnuje kompletní gastro vybavení. Patří sem především varná a grilovací technika, chladicí a mrazicí zařízení, mycí technika i vše pro přípravu a udržování potravin. Nechybí ani nerez vybavení a speciální pizza program.

Firma dodává nadstandardně kvalitní a osvědčené výrobky, ale zákaznící mohou využít i nabídku bazarových zařízení a nakoupit tak některé zboží levněji než nové.

Gastro vybavení na splátky

Nákup gastro zařízení lze přímo v e-shopu vyřešit i nákupem na splátky. Gastro-Guru.cz spolupracuje se společností ESSOX. Žádost o nákup na splátky vyplníte přímo po přesměrování z košíku. Obvykle se již do 15 minut od elektronického odeslání této žádosti dozvíte, jestli byl váš nákup na splátky schválen či nikoliv. Smlouvu o úvěru lze podepsat pomocí SMS a poskytovatel úvěru ESSOX pak prodejce sám informuje o tom, jestli může zboží zájemci expedovat.

Další služby Gastrobitr

Společnost Gastrobitr, která provozuje e-shop Gastro-Guru.cz, nabízí i další služby pro gastro provozy. Kromě již zmíněných je k dispozici půjčovna gastro vybavení. Nepotřebné gastro vybavení firma rovně vykupuje. Samozřejmostí je gastro servis a nabídka náhradních dílů pro nabízená zařízení.