S kvalitními šicími a vyšívacími stroji Brother vám půjde práce pěkně od ruky

Pokud už nějakou dobu uvažujete nad koupí šicího stroje, neboť si chcete sami šít oblečení či bytové textilie, zaměřte se na několik důležitých parametrů. Přeci jen se nejedná o malou investici a chcete, aby vám stroj dlouho vydržel. Jen tak se šití stane skutečným koníčkem, relaxací a zábavou.

Snadný start pro začátečníky

Šicí stroje Brother uspokojí skutečně každého. Začátečníci uvítají snadno ovladatelný a dobře vybavený šicí stroj s přednastavenými programy a tichým chodem. Tyto modely jsou vybaveny řadou vychytávek, které se postarají o bezpečnost a hladký průběh šití. Díky celokovovému vnitřku jim nechybí stabilní konstrukce, chránič prstů, moderní rotační chapač a jasné úsporné LED osvětlení. Stroje se základní výbavou mají rovněž poloautomatickou knoflíkovou dírku, regulaci napětí nitě, šití dvojjehlou a jsou schopny prošít i více vrstev rifloviny.

Když už patříte mezi pokročilé

Pokud vám již běžné funkce šicího stroje nestačí, pořiďte si vyšívací stroj. Díky němu totiž můžete aplikovat monogramy a výšivky, a to velice rychle a pohodlně. Přednastavené vyšívací vzory lze též různě kombinovat. Vše si nastavíte na barevném dotykovém LCD displeji. Do vyšívacího stroje je možné připojit i USB flash disk se staženými vzory výšivek.

Popusťte uzdu kreativitě

Se šicími stroji jdou ruku v ruce další kreativní zařízení, jimiž jsou řezací plotry neboli řezačky. Je to něco jako tiskárna, která netiskne, nýbrž vyřezává. Řezací plotr Brother dokáže pracovat nejen s papírem, ale také lepenkou, tenkou kůží, magnetickou, kancelářskou či nažehlovací fólií atd. Jeho rozšířené příslušenství si poradí také s řezáním do látky a plsti. Předlohy si buď zpracujete na počítači, vytisknete nebo jednoduše nakreslíte na papír. Plotr si je sám naskenuje a zpracuje.