CANABA představuje – GreenSide Černý Most

GreenSide Černý most je nový developerský projekt společnosti CANABA – Pozemní stavby s.r.o. Jak už jeho pojmenování napovídá, bude toto unikátní rezidenční bydlení obklopeno pestrou zelení. Tu v ruchu velkoměsta jistě více než oceníte.

Byty

Ve třech šestipatrových bytových domech postavených v první etapě ještě zbývá několik málo posledních volných bytů k prodeji. Připravovaná druhá etapa nabídne dva další bytové domy šesti patry. Budou v nich byty různých velikostí - od garsonek po 4+kk. Byty s výměrou od 33 m2 do 130 m2 nabízí moderně řešený interiér s vysoce kvalitními stavebními a bytovými prvky. Každý byt disponuje balkonem s výhledem do okolní zeleně. Apartmány v posledních patrech všech pěti bytových domů pak nabízí skutečně rozsáhlé obytné plochy, vždy doplněné o fantastickou střešní terasu. Ta přímo vybízí k relaxaci.

Již v základním balíčku máte možnost nechat si upravit váš vytoužený byt. Na vás bude výběr dlaždic, obkladů, sanity, podlahových krytin a v neposlední řadě interiérových dveří.Pro lepší představu a následné rozhodování nabízí společnost s grafickou vizualizaci.

Výhody rezidenčního bydlení GreenSide Černý Most

GreenSide samozřejmě nabízí, kromě skvělé polohy a moderního bytu přizpůsobeného individuálním představám i mnoho dalšího. Třeba výhodnou skladovací kóji náležející ke každému bytu. Ta je již započítána v celkové ceně bytu.

Trápí vás únavné každodenní problém, jak a kde po práci zaparkovat auto? V GreenSide tato nepříjemnost odpadá. Venkovní parkování přímo před domem je v ceně bytu rovněž zahrnuto Odpadají tedy jakékoliv komplikace s modrými zónami. Pokud byste si přáli vnitřní garážové stání, máte možnost parkovat v samostatných nebo společných podzemních garážích. Některé z bytů ho zahrnuto v pořizovací ceně. Ostatní zájemci si ho mohou dokoupit.

Mimo všechny výše zmíněné výhody bydlení v rezidenčních domech v Bryksově ulici nesmíme opomenout také výhodné financování bytů, které CANABA nabízí .A sice vyřízení a správu hypotéky,odhad nemovitosti a mimořádné splátky - vše zdarma.

Lokalita

Rezidenční bytové domy jsou situovány v Praze 9, na konečné stanici metra B – Černý Most. Zastávka metra je vzdálena zhruba 5 minut chůze. V těsné blízkosti se nachází také tramvajové a autobusové zastávky. Výhodou je i snadné napojení na dálnice D1, D7, D8, D10 a D11.

Černý Most je známá lokalita s nákupním centrem, hypermarkety, klinikou, lékaři, mateřskými a základními školami. Vše pěší vzdálenosti od rezidence..

Množství zeleně přímo vybízí k relaxaci. pro všechny , kteří milují sport, procházky přírodou, adrenalin nebo vaše ratolesti, je GreenSide ideálním řešením. V okolí se nacházejí parky, dětská hřiště, špičkové golfové hřiště, Vodní svět a v neposlední řadě cyklostezky.

Developerská společnost s tradicí

Realizace projektu rezidenčního bydlení na Černém Mostě připadá společnosti s ručením omezeným CANABA – Pozemní stavby, spadající do holdingu CANABA rodinné domy Ta na českém trhu působí již od roku 1991 s primárním zaměřením na výstavbu rodinných domů na klíč. Společnost se přípravě a realizaci vlastních developerských projektů věnuje už přes dvacet let. Kromě několika dalších dokončených projektů v Praze realizovala i stavby v Ostravě, Mladé Boleslavi a dalších městech.

Mezi nesporné přednosti společnosti CANABA patří nejen rychlost, se kterou projekty dokončuje, ale i kvalita použitých materiálů nebo úsporné nízkoenergetické řešení staveb.

Unikátní rezidenční bydlení na Černém Mostě jistě stojí za zhlédnutí. A co si o GreenSide myslíte vy? Sdělte nám svůj názor.