Nejlepší online školení BOZP a PO v poměru cena/výkon

Školení BOZP a PO považuje většina firem za nutnou povinnost, kterou je prostě potřeba splnit. Ve skutečnosti ale nejde jen o hloupou formalitu, školení má skutečný význam, jenž se projeví ve chvíli, kdy jde do tuhého. Buďte rádi, pokud ve vaší firmě k ničemu takovému zatím nedošlo, a zodpovědně se na tyto situace připravujte – pravidelným školením!

Školení BOZP je potřeba absolvovat pokaždé, když zaměstnanec nastupuje do nové práce, mění pracovní zařazení, nebo uplynula určitá doba. Všichni zaměstnanci se musí školit pravidelně, je povinností firmy hlídat toto opakování. Nejlepší samozřejmě je, když to někdo hlídá za vás, máte pak o starost méně.

Pravidelné školení zajímavou formou a plně online

Kdo si chce ušetřit starosti, které s sebou školení BOZP a PO nese, ten by měl rozhodně přemýšlet o moderním řešení hodném 21. století – školení online formou!

V ČR je nejznámějším, nejrozšířenějším a nejlepším, co se týče poměru cena/kvalita, systém INSTRUCTOR od firmy PREVENT. Právě ten za vás dokáže rovněž hlídat pravidelné opakování. Předem vás upozorní, takže na něj nezapomenete. Tato funkce je však jen takovou třešničkou na dortu. Důležité je, že probíhá školení zaměstnanců online. V tom totiž spočívá ta největší výhoda.

Školení kdykoliv a odkudkoliv

Vzdělávání online je nyní rozšířenější než kdy jindy a ukazuje se, že funguje. Proč by nemohlo běžet i u vás ve firmě? Online školení si zaměstnanec pustí, kdykoliv mu vyhovuje. Třeba i z domu, pokud je zrovna kvůli covidu na home office. Může si udělat pohodlí a na vyučovanou látku se doopravdy soustředit.

Zaměstnanci mají tendenci školení BOZP a PO podceňovat, na online platformě INSTRUCTOR je však doopravdy baví, takže dávají pozor a ve finále si odnesou nové znalosti. Kurzy jsou zpracované atraktivní formou, jsou interaktivní, takže člověk celou dobu jenom nesedí, nečte a nesleduje, musí se zapojovat. Na konci se samozřejmě nachází test, který je třeba úspěšně absolvovat.

Vždy v souladu s aktuálními předpisy

Výukový systém INSTRUCTOR se neustále vyvíjí. Máte jistotu, že vždy obsahuje informace v souladu s aktuálně platnou legislativou – nejen co se týče BOZP a PO, ale také jiných kurzů. V nabídce jsou totiž také online školení GDPR, obsluhy manipulačního vozíku, informační a kybernetické bezpečnosti, stress managementu, vedení porad nebo praní špinavých peněz. INSTRUCTOR jde s dobou!

Jaká je cena online školení na platformě INSTRUCTOR? Odvíjí se od velikosti vaší společnosti, platí se totiž za každého zaměstnance. Ceny jsou ovšem velmi příznivé, a když si zvážíte, na kolik nejen peněz, ale i starostí by vás vyšlo školení BOZP klasickou formou, online varianta rozhodně vede. Není divu, že INSTRUCTOR využívá už více než 5 000 organizací.