Kreativní svět – eshop pro kreativce a inspirativní tvoření

Trávíte-li volné chvíle tvořením a vyráběním, protože se tak nejlépe odreagujete, určitě se vám bude hodit řada výtvarných pomůcek. Abyste své nápady mohli uskutečňovat bez omezení, je tu pro vás internetový obchod kreativnisvet.cz, kde najdete vše pod jednou střechou. Kromě kreativních pomůcek zde naleznete inspirativní tipy a návody.

Kreativní potřeby podpoří vaši fantazii

Nejoblíbenějšími kategoriemi v eshopu jsou malování, kreslení a psaní. Nachází se zde barvy všech druhů, na něž si vzpomenete – akrylové, olejové, prstové, temperové, křídové, akvarelové, na obličej atd. Tyto barvy je možno vyfiltrovat rovněž dle způsobu použití – na textil, malbu, sklo a porcelán. Nechybí ani výtvarné potřeby v podobě štětců, malířských pláten, palet či papírů. Díky nim tak můžete vyzkoušet různé malířské techniky. Mezi nejzajímavější patří pouring neboli vytváření krásných abstrakcí pomocí akvarelových barev a média. Princip této techniky spočívá v nalévání barev jedné přes druhou.

Zabaví se děti i dospělí

Další hojně navštěvovanou kategorií je modelování, a to buď samotvrdnoucí hmotou nebo populární hmotou FIMO. Jelikož se s ní velmi dobře pracuje, je vhodná též do dětských rukou. Pořídit ji lze s různými efekty, jimiž jsou třpytky, design drahokamu a metalické barvy. K tvoření budete potřebovat modelovací nástroje pro propracování detailů a zajímavých struktur. V nabídce jich je celá řada. Abyste si vyzkoušeli také nevšední techniky, je zde kategorie Home deco. Pro inspiraci jsou tu připraveny návody na tvoření shrnuté v kvalitních článcích. Jsou lehce pochopitelné i pro děti, neboť zobrazují tvoření pomocí fotografií pěkně krok za krokem. Pod článkem jsou umístěny použité kreativní pomůcky, které si tak můžete jednoduše ihned zakoupit, aniž byste je zdlouhavě hledali na webu.