Jak udržet hygienu ve firmě? Najměte si profesionály na úklid kanceláří

Stejně jako chce mít každý z vás doma vždy pořádek a čistotu, je zapotřebí podobně přistupovat rovněž k firemním prostorám a kancelářím. Abyste nemuseli kvůli udržování hygieny zaměstnávat lidi a zároveň měli jistotu, že úklidy budou prováděné s patřičnou kvalitou, je nejlepším řešením sjednat si služby profesionální úklidové firmy.

Přenecháním zodpovědnosti za úklid externí firmě ušetříte pracovní síly

Domluvit se s odborníky na úklidu kanceláří má nespornou výhodu v tom, že se pak už o nic sami nemusíte starat, pokud tento problém spadá do vaší kompetence. Neřešíte nákup čisticích prostředků, drahých úklidových strojů a pomůcek. Může se jednat o jednorázové akce, v případě firem je však praktičtější zajistit si tyto služby v pravidelných intervalech, třeba vždy jednou či dvakrát týdně, po určitém období pak generální úklid, během něhož dojde například i k umytí oken, důkladnému vyčištění koberců mokrou cestou apod.

Krátkodobá i dlouhodobá spolupráce se zkušenou úklidovou firmou

S komplexní nabídkou přichází společnost Perfekt úklid. Její hlavní oblastí je pro úklid kanceláří Praha, na základě poptávky je však schopna zajistit své služby také mimo hlavní město. Poskytuje jednorázové a pravidelné úklidy. V rámci nárazových akcí uskuteční kromě jiného utření prachu a nábytku, vysávání a vytírání podlah, úklid společných prostor, koupelen, toalet atd. Při pravidelném úklidu se zaměřuje rovněž na důkladné čištění koberců, mytí oken, žaluzií a rámů, vynášení odpadků, ale také třeba mytí nádobí v kuchyňkách či zalévání květin v kancelářích. Vždy záleží na konkrétní domluvě a vašich požadavcích.

Úklidy je možné provádět přímo během pracovního dne, náročnější procesy se dají uskutečnit také mimo hlavní pracovní dobu, kdy se v kancelářích nevyskytují zaměstnanci. Pak se totiž vše dá provést s vyšší efektivitou a za použití hlučnějších čisticích strojů, které by jinak mohly vaše zaměstnance zbytečně rušit při pracovních povinnostech.