KT MetSteel je česká strojírenská firma s širokým portfoliem služeb

Ve strojírenském segmentu působí spousta společností, přičemž jednou z nich je také KT MetSteel, což je obchodní strojírenská společnost s vlastním výrobním zázemím. Poskytuje spoustu služeb, zkrátka komplexní strojírenskou výrobu. V posledních několika letech dokonce investovala nemalé částky do vlastních výrobních kapacit, a tím pádem dokáže rychle reagovat na poptávky od zákazníků.

Ve společnosti KT MetSteel pracuje tým mladých lidí, který neustále pracuje na svých kvalitách ve strojírenství a mimo jiné buduje pozitivní vztahy s obchodními partnery i zákazníky. Potřebujete hutní materiál, tvarové výpalky a další? Pro KT MetSteel to není problém.

Ohýbání trubek

Velice žádanou službou je ohýbání trubek, tyčí, profilů, plechů a kulatin. Stejně tak společnost zvládne i ohýbání dalších hutních materiálů. Samozřejmostí je vysoká přesnost, která je ve strojírenství žádoucí. Díky moderním technologiím nedochází k poškození materiálu, navíc si materiál můžete objednat přímo u KT MetSteel, a tím pádem neřešit dodavatele.

Výpalky z plechu

Co se výroby týče, společnost má ve svém širokém sortimentu přesné výpalky z plechu. Používá hned několik způsobů tvorby výpalků – laserem, plazmou a také metodou kyslík-acetylén, přičemž každý má své přednosti a úskalí. Společnost disponuje CNC laserovým strojem, na němž vznikají výpalky z plechu do tloušťky až 20 milimetrů.

Prodej hutního materiálu

KT MetSteel se stane i vaším dodavatelem hutního materiálu. Pokud tedy hledáte někoho na prodej hutního materiálu, tento odborník má dveře otevřené. Vybrat si můžete z mnoha druhů tyčí (kruhové, ploché, šestihranné apod.), trubek, nosníků, plechů, desek, výpalků a podobně.

Dodávka probíhá ve velice krátkém čase, navíc se na KT MetSteel můžete spolehnout, i když potřebujete atypický materiál. Vždy se snaží strojírenská společnost vyhovět.