Gastro bazar vybaví vaši provozovnu za zlomek ceny

Zařídit si bistro, restauraci nebo pizzerii rozhodně není levnou záležitostí. Jednou z největších investic je gastro vybavení určené do profesionální kuchyně. Řeč je o konvektomatech, chladicí a varné technice. Buď si toto zařízení pořídíte zcela nové, nebo využijete nabídky z druhé ruky.

Proč nakoupit gastro zařízení v bazaru?

Pro pořízení jednotlivých zařízení se nabízí tři možnosti. První z nich je zakoupit si gastro vybavení zcela nové od prověřených dodavatelů a osvědčených značek. V tomto případě je nutné počítat se skutečně vysokými náklady, které si ne každý začínající provozovatel může dovolit. Proto se řada provozních uchyluje ke druhé variantě, a tou je pořízení nového kuchyňského zařízení za nižší pořizovací cenu. Ve valné většině případů se však jedná o zboží z nepříliš kvalitních materiálů, jež je dosti poruchové. Poslední možností je navštívit gastro bazar, kde naleznete značkové profi vybavení za příjemné ceny, které je před prodejem prohlédnuto a servisováno. Navíc ho můžete pořídit i na splátky.

Co se vám bude hodit?

Gastro bazar vám pomůže s kompletní realizací provozů všech velikostí. V jeho nabídce naleznete varnou, grilovací a mycí techniku, chladicí a mrazicí zařízení, pizza programy, nerez vybavení pro přípravu a udržování potravin. Veškeré zboží je plně funkční a odborně vyzkoušené. Největší poptávka je po konvektomatech, které jsou skutečně šikovnými kuchyňskými pomocníky. Z toho důvodu se nevyplatí na jejich nákupu šetřit, neboť zboží levnější třídy není vyrobené z tak kvalitní nerezové oceli a chybí mu dostatečná izolační vrstva. Oproti tomu značkový konvektomat se může pochlubit masivní konstrukcí, chytrým ovládacím softwarem a řadou praktických vychytávek. Pořídíte-li si značkový model v gastro bazaru, rozhodně nebudete své koupě litovat.