Nejlepší pouzdra na AirPods: Ochraňte a personalizujte svá sluchátka

Sluchátka AirPods a AirPods Pro od společnosti Apple nejsou zrovna levnou záležitostí, takže je rozumné si ta svoje dobře chránit. Pouzdro na sluchátka, respektive na krabičku sluchátek, stojí nanejvýš pár stovek korun, takže se vám tato investice každopádně vyplatí.

Krabička, s níž AirPods přichází, je funkčně fantastická, ovšem ne zrovna dvakrát odolná. Snadno vám může spadnout a lesklý povrch je velmi náchylný k poškrábání. Kryty pro AirPods zajistí sluchátkům bezpečí, navíc je mohou personalizovat přímo vám na míru.

Od roztomilých pouzder až k těm stylovým

Na trhu seženete obaly pro AirPods s roztomilými kreslenými postavičkami, ale i kožená pouzdra, jež rozhodně neubírají na stylu. Snadno seženete také outdoorová pouzdra s ochranou proti vodě a prachu, případně velmi odolná a cenově dostupná silikonová pouzdra. Pojďme se ale podívat obecně na pár rad k výběru.

Opravdu potřebuji pouzdro na AirPods?

Bez pouzdra na AirPods se neobejdete, pokud vám na vašich sluchátkách doopravdy záleží. Jestliže vám nevadí poškrábaná či špinavá krabička, možná se bez něj obejdete. I tak se vám ale může stát, že sluchátka přestanou fungovat po pádu, nebudou se nabíjet nebo ztratí jinou funkcionalitu. Pouzdro na AirPods dokáže zmírnit pád, a tím pádem snížit šanci, že dojde k něčemu takovému.

Nenaruší bezdrátové nabíjení?

AirPods Pro a některé varianty AirPods přichází s bezdrátovým nabíjením, které je daleko pohodlnější. Nemusíte však mít strach, většina obalů tuto možnost nijak nenaruší – to byste museli vybrat extra objemný kryt či kovový obal, který by nabíjení blokoval. V případě pochybností se vždycky můžete zeptat výrobce či prodejce.

Kolik obaly pro AirPods stojí?

Ceny jsou různé. Pouzdro koupíte za dvě stovky i za osm set korun. Například v e-shopu Appleking.cz najdete řadu opravdu prémiových kousků – pouzdro Guess, Karl Lagerfeld, BMW či Mercedes.