Plastika - Praha láká klienty z celé ČR - 4 důvody, proč je česká metropole považována za centrum estetické medicíny

Nejsnažším řešením pro získání dokonalého vzhledu je a stále bude plastika. Praha je díky mnoha zásadním faktorům považována za centrum plastické chirurgie v České republice. Proč tomu tak je, vám prozradí tento článek. Dočtete se, v čem se liší estetická medicína v české metropoli oproti jiným městům, a zjistíte, za jakými výhodami sem ročně cestuje velké množství pacientů z různých koutů republiky. Jestliže zvažujete zákrok u plastického chirurga, ale ještě jste si nevybrali, kde ho absolvujete, pak vám možná následující řádky pomohou s rozhodováním.

Plastika - v Praze je možné vše. Od prsou přes břicho až po obličej.

Existují kliniky, které jsou specializované pouze na určitý druh zákroků, jako je například liposukce. Čím dál tím častěji se však objevují zařízení, která nabízí různé druhy procedur. V Praze najdete takových míst mnoho, a proto sem cestují i pacienti z druhého konce republiky. Díky široké nabídce služeb je tak možné nechat si udělat nová prsa i odsát tuk na jednom místě. Mezi nejvyhledávanější zákroky na klinikách estetické medicíny patří:

  • Liposukce – paže, nohy, břicho, boky, hýždě, pubická oblast

  • Abdominoplastika – redukce povolené kůže a tukové tkáně na břiše

  • Plastika prsou - zvětšení, zmenšení či modelace

  • Facelift – operace obličeje, která redukuje pokles kůže a projevy stárnutí

  • Úprava nosu, rtů či víček

Vysoká koncentrace klinik

Velkou výhodou naší metropole je, že se zde nachází značné množství klinik, jež nabízí služby plastické chirurgie. Ptáte se, proč je pro vás zrovna toto výhoda? Odpověď je prostá - protože díky vysoké konkurenci dochází ke snižování cen.

Pro každou z klinik je žádoucí získat co nejvíce klientů, tudíž v rámci konkurenčního boje na trhu přizpůsobují ceny svých služeb tak, aby byly atraktivní pro potenciální zákazníky. Kromě toho díky vysoké koncentraci těchto zařízení máte na výběr z mnoha špičkových specialistů a druhů zákroků. Na operaci tak nemusíte čekat dlouhé měsíce, stačí si jen správně vybrat.

Špičkoví plastičtí chirurgové

Praha nabízí řadu možností k profesnímu rozvoji plastických chirurgů. Nejen, že se zde nachází lékařské fakulty Univerzity Karlovy, takže se zde rodí noví doktoři, ale najdete zde také vzdělávací centra, jejichž cílem je zvyšování kvalifikace lékařů. Kromě toho se v Praze každoročně pořádají nejrůznější konference a akce zaměřené na plastickou chirurgii a v neposlední řadě láká hlavní město profesionály v oboru mimořádnými výdělky. Na pražských klinikách tak najdete nejen bohatou nabídku zákroků, ale hlavně špičku mezi plastickými chirurgy.

Nadstandardní vybavení a moderní technologie

Nejen špičkovými chirurgy se pražské kliniky mohou chlubit. Vzhledem k vysoké konkurenci je nezbytné, aby tato zařízení disponovala nejmodernějšími přístroji. Je tedy nezbytné neustále sledovat trendy a přizpůsobovat jim vybavení a procesy. Kliniky estetické medicíny v Praze patří k nejmodernějším lékařským zařízením, které vám nabídnou kvalitní péči v přepychovém prostředí. Kromě nadstandardního vybavení se zde používají také ty nejkvalitnější materiály. Například silikonové implantáty jsou nabízeny v té nejvyšší kvalitě. Nejen z těchto důvodů se Praha zapsala do povědomí lidí jako centrum moderní plastické chirurgie.


Gratulujeme, došli jste na konec článku a máte nyní přehled o výhodách plastiky v Praze. Dočetli jste se, jaké zákroky zde můžete podstoupit, proč se v Praze koncentrují ti nejlepší lékaři a z jakého důvodu je důležitá vysoká konkurence mezi klinikami. Nyní už víte, co táhne většinu klientů za plastickou operací právě do hlavního města. Teď už zbývá se jen také objednat.

A kam byste na zákrok jeli vy? Vydali byste se do Prahy, abyste získali větší výběr a špičkovou péči, nebo dáváte přednost klinikám v blízkosti vašeho domova? Neváhejte nám sdělit v komentářích vaše postřehy.