Kde koupit kryty na iPhone značky iCarer?

Toužíte svůj iPhone obléknout do skutečně luxusního pouzdra? Jednou z elegantních možností jsou samozřejmě pouzdra kožená. I mezi těmi však existují rozdíly, takže pokud toužíte po dobrém pouzdru, je nutné vsadit na výrobek osvědčené značky. Vyhlášené jsou například kryty na iPhone iCarer.

Ken Zhan, zakladatel iCarer, si vždycky přál založit firmu vyrábějící kožené doplňky, jejímž cílem nebude pouze zisk. Se svou značkou jde proti sériové výrobě. Každý obal na iPhone, iPad či MacBook je vyroben ručně a s láskou. I díky této individuální péči jsou mezi zákazníky tolik oblíbené.

Kryty na iPhone iCarer koupíte i v ČR

Z Číny se k nám valí miliony různých krytů na iPhone nevalné kvality. Jsou levné, lidé je proto kupují. Příliš dlouho ale nevydrží. Buď se brzy zašpiní, nebo prasknou. Člověka to nemusí trápit, za pár desítek korun si objedná kryt nový, ale co si o tom asi myslí příroda? Není šetrnější investovat do kvalitního krytu na telefon, co vám vydrží dlouhá léta? Přesně takové jsou kryty na iPhone iCarer.

Pořídíte je i v Česku. Jediným oficiálním distributorem výrobků iCarer ve středí Evropě je firma FineCase, jež prodává doplňky k iPhonům, iPadům, Apple Watch a obecně Apple produktům. Potrpí si na kvalitu, právě proto v její nabídce najdete i značku iCarer.

Kožené kryty a pouzdra v různých barvách

V nabídce FineCase najdete celou řadu produktů značky iCarer. Objevíte kožená pouzdra v nejrůznějších barvách, pouzdra flipová i jednoduché kryty. Dokonce nebude problém sladit si celou svou Apple výbavu. Firma iCarer totiž vyrábí i obaly na iPad, řemínky pro Apple Watch či obaly na MacBook. Vše z prvotřídní kůže, ručně a kvalitně.

U FineCase se navíc vybavíte zcela kompletně. Pořídíte zde také ochranné sklo na mobil, nabíjecí kabel, selfie tyč, držák do auta, stativ a mnoho dalšího příslušenství, co vám usnadní život.