Chytré hodinky a fitness náramky pro vyladěný životní styl

Hledáte hodinky, s jejichž pomocí se dokážete lépe motivovat ke cvičení a pohybové aktivitě? V takovém případě mohou být tou správnou volbou moderní chytré hodinky nebo elegantní fitness náramky. Co všechno dokážou a kde takové zařízení snadno a jednoduše pořídíte? To se dozvíte v tomto článku.

Proč si pořídit smart hodinky?

Kromě sledování času mohou moderní smart hodinky nabídnout celou řadu zajímavých funkcí. S jejich pomocí se včas dozvíte o příchozím hovoru, zprávě či e-mailu, protože se dají snadno spárovat s mobilním telefonem. Mnoho chytrých hodinek v pánském i dámském provedení je přizpůsobeno i pro sledování sportovního výkonu v rámci různých režimů. Již samozřejmou funkcí je také krokoměr, kdy si můžete jednoduše hlídat optimální množství pohybu každý den.

Mnoho funkcí i krásný design

Originální dámské smart hodinky jsou perfektní kombinací krásného designu a praktických funkcí. Snadno se tak stanou módním doplňkem, který hravě sladíte s většinou oblečení. A protože jsou hodinky dotykové, je i jejich ovládání jednoduché a stylové. S monitorem kvality spánku navíc můžete sledovat, jestli se náhodou zbytečně neodbýváte, protože právě spánek má značný vliv na krásu i úspěšné hubnutí.

Fitness náramky pro sledování pokroků

A když nechcete klasické větší hodinky, vyplatí se zvolit fit náramky. Ty jsou mnohdy vlastně takovou vylepšenou variantou chytrých hodinek, kdy nabídnou o poznání více funkcí spojených právě se sportováním a zdravým životním stylem. Snadno si s jejich pomocí změříte vzdálenost i množství spálených kalorií při běhu. Hodí se i pro tréninky v posilovně a podobně. Kvalitní fit náramky jsou propojené s aplikací, kde přehledně vidíte veškeré informace, takže máte přehled o svých výkonech, což má pozitivní vliv na celkovou motivaci ke cvičení a pohybovým aktivitám.