Elektronické cenovky pomohou zajistit plynulý provoz. Umí toho ale ještě mnohem víc

V každém podnikání je k dosažení úspěchu třeba mít k dispozici vhodné prostory i vybavení a získat kvalitní, spolehlivé zaměstnance. Navíc je nutné dokázat na sebe upozornit, udržet si přízeň klientů a získat náskok před konkurencí. Pokud se už nějakou dobu samostatné výdělečné činnosti věnujete, dobře víte, jak důležité je neusnout na vavřínech. Musíte sledovat nové trendy a nesmíte se bát investovat do moderních technologií.

Elektronické cenovky jsou ideálním řešením pro prodejny, ubytovací zařízení a restaurace, průmyslové podniky i logistické společnosti

Chcete zajistit vysokou efektivitu provozu? Moderní technologie dokáží výrazně urychlit a usnadnit práci. Navíc díky nim můžete snížit riziko vzniku chyb a ušetřit. Příčinou nemalého procenta nejrůznějších pochybení bývá selhání lidského faktoru. K němu nejčastěji dochází při zvýšené hladině stresu, tedy právě v tu nejméně vhodnou chvíli, kdy je třeba rychle a úspěšně realizovat zadané úkoly. Elektronické cenovky umožňují snazší přeceňování zboží, zjednodušují inventury a kromě samotné ceny na ně můžete uložit i další informace o zboží. Pokud vedete hotel a potřebujete, aby měli hosté některé informace stále na očích, stačí na vhodná místa umístit elektronické štítky. Nepostradatelnými pomocníky jsou elektronické štítky ve velkých skladech.

Jaké hlavní výhody mají elektronické cenovky?

  • Aktualizaci cen a informací o výrobku zvládnete výrazně rychleji než kdy dříve. Vše si můžete předem připravit a v tu pravou chvíli nahrát.

  • Elektronické cenovky se dodávají v různých velikostech, v nabídce najdete i několik variant upevnění.

  • Výdrž baterie elektronických štítků je 5 let.

  • Displej elektronické cenovky zobrazuje černou, bílou a červenou či žlutou barvu a je skvěle čitelný.