Vyznáte se v tom, co dnes opravdu letí?

Doba se čím dál víc zrychluje a stále se objevují nové a nové trendy. V oblečení, v elektronice, kosmetice nebo na internetu. Často mají nové trendy názvy v angličtině a stane se, že ani netušíme, co slova znamenají. Pokud vás zajímá, co právě letí, čtěte dál, my totiž anglicky rozumíme!

Oversized svetry a trička

Oversize móda frčí již několik let. Stále je hlavně mezi mladými velmi oblíbená. A o co vlastně jde? Tento módní styl použivá oblečení o několik konfekčních velikostí větší. Svetry, trička, šaty… Pokud máte staršího bratra nebo většího partnera, nemusíte ani chodit do obchodu, stačí si vybrat něco z jeho šatníku. My tomuto stylu tleskáme, je totiž pohodlný a také skryje nějaké to kilo navíc.

Alternativní bydlení

Nemovitosti začínají být pro část populace vyloženě nedostupné, a tak se začal výrazně rozvíjet trend nových způsobů bydlení. Opouštíme tak byty, abychom bydleli v zateplených maringotkách, takzvaných tiny housech, v mobilheimech nebo v kontejnerech upravených pro bydlení. Tento typ bydlení však není úplně pro každého. Často jsou obydleny rekreační oblasti s obtížnější dostupností. Milovníci přírody a zahradničení si kupují čtyřkolky a tento způsob života si užívají.

Influenceři

Youtubeři a influenceři vládnou hlavně mladším ročníkům. A ti jejich příspěvky pečlivě sledují. Že nevíte, o čem je řeč? Jde o osobnosti, které se a svoji práci prezentují na sociálních sítích. Bez těch by prostě nebyli. Instagram, Facebook, Youtube… to jsou jejich světy a jejich každodenní chleba. Existuje dokonce několik žebříčků, které posuzují úspěšnost influencerů podle počtu jejich followerů, tedy fanoušků.

Hladká a jemná pleť

Přesto, že čas od času musíme skrýt svoji tvář do respirátoru nebo roušky, neznamená to, že bychom se o sebe měli méně starat. Vzhled pořád hraje velmi důležitou roli. Patří k němu také dokonalé oholení podpaží, nohou a stále moderní úprava ochlupení na intimních partiích. Jaká metoda je dnes nejvíce in? Zapomeňte na bolestivé vytrhávání chloupků, nebo snad ostrou žiletku, která může způsobit nepříjemné podráždění nebo dokonce i zranění. Pro nás je jako jednoznačně nejlepší forma pro hladké, bezbolestné a hlavně trvalé oholení laserová epilace v Praze.

Praha jako turistický cíl

Podle webového časopisu TimeOut je Praha nejkrásnějším městem světa. Vyhrála totiž jejich anketu, ve které světové metropole vybíralo neuvěřitelných 27 tisíc hlasujících. Podle nich je v Praze nejkrásnější Karlův most nebo třeba orloj na Staroměstském náměstí. Doba kovidu zasáhla všechny metropole nebývalou měrou a turismus utichl jako pára nad hrncem. Díky tomu ale můžete získat levnější ubytování v nejlepších hotelích a konečně si užít naši stověžatou matičku ve větším klidu a bez davů zahraničních turistů.

Chytrá domácnost

Jejím cílem je ulehčit nám život. Potřebujete k ní hlavně kvalitní router a wifi. A co nám vlastně může chytrá domácnost nabídnout? Díky ní můžete například na dálku zapnout doma topení, když jste teprve na cestě. Můžete také otevřít kočce misku s krmením, když ji musíte nechat doma delší dobu samotnou. Otevření garážových vrat nebo brány na dálku? Není problém!

Podléháte módním trendům nebo vás naopak nechávají chladnými? Sledujete některého z influencerů nebo youtuberů? Napište nám, která novinka je podle vás jednou z nejlepších, kterou prostě: „must have”!