3 tipy na originální vánoční dárky pro obchodní partnery či zaměstnance

Rok se s rokem sešel a nadchází čas Vánoc, který je spojený s rozdáváním radosti. Dárky nadělujeme nejen v rodinném kruhu, ale také v tom firemním. Majitelé společností mají jedinečnou příležitost poděkovat svým zaměstnancům a obchodním partnerům.

Kreativní firemní pracovníci mají za úkol vymyslet originální dárky pro obchodní partnery a zaměstnance, které by jim byly k užitku a vykouzlily jim úsměv na tváři. Vystoupit ze stereotypu je ovšem náročné, protože klasické reklamní dárky s logem společnosti jsou prostě málo.

1. Darujte vína z Moravy a Čech

Firemní vánoční dárky mohou být pro většinu lidí nuda, protože Vánoce si žádají něco speciálního. Pokud nevlastníte společnost, kde pracuje 500 zaměstnanců, můžete si dovolit darovat spolehlivým pracovníkům víno s vlastní etiketou. Tento prezent potěší i obchodní partnery, neboť sklenka lahodného vína k Vánocům prostě patří. Nehledě na to, že na ně uděláte dobrý dojem a nevědomky se tak postaráte o dokonalou firemní reklamu. V tomto případě by měla být dárková vína vánočně zabalená, díky tomu nabude obdarovaný skvělého prvního dojmu a pocitu důležitosti. A tip na závěr? Spolupracujete-li se zahraničními obchodními partnery, věnujte jim kvalitní vína z Moravy a Čech. Věřte, že se před nimi blýsknete a originální dárek bude na světě. Vína z českých a moravských oblastí vám neudělají ostudu, nýbrž s nimi zabodujete.

2. Kvalitním alkoholem projevíte úctu

Vánoční svátky jsou spojeny s veselím a radovánkami, které si nejlépe vychutnáme s rodinou a přáteli u sklenice exkluzivního alkoholu. Dárkový alkohol pro obchodní partnery a nejspolehlivější zaměstnance je skvělým tipem pod stromeček. Ať už se rozhodnete pro limitované edice anebo prémiový dárkový alkohol, nešlápnete vedle. I v tomto ohledu je samozřejmostí designové balení. Možná se vám zalíbí luxusní balení značkového rumu se dvěma skleničkami anebo rumový kalendář v přepychovém designu. Dárky pro zaměstnance tak vyklouznou ze stereotypu.

3. Dárkovému balení čokolády nikdo neodolá

Období nejkrásnějších svátků v roce je úzce spjato s dobrým jídlem a netradičními chutěmi. Právě během Vánoc ochutnáváme cizokrajné dobroty a nevšední pochutiny. Firemní vánoční dárky mohou zaujmout jako farmářské delikatesy v dárkovém balení. Není divu. Kdo by neměl rád značkovou čokoládu a nechtěl by okusit pravou francouzskou paštiku a zahraniční cukrovinky? Připravte pro obchodní partnery a nejvěrnější zaměstnance dárkový balíček s delikatesami, jako jsou paštika z husích jater Foie Gras, Baileys čokoláda s karamelovou příchutí, sada exkluzivních džemů, sušenky a cukrovinky vysoké kvality či cizokrajná koření a francouzské sýry. Velký úspěch oslavíte dárkovým balíčkem, kde je reklamní víno, sušené ovoce, extra panenský olivový olej a čokoláda.