Objevte moderní technologie na zpracování plechu

Objevte moderní technologie na zpracování plechu

Nové technologie v průmyslu a jejich včasné zavedení do výroby mohou mít pozitivní dopad na rozvoj celé firmy. Získáte náskok před konkurencí a jste schopni poskytovat nové služby. Co všechno umí také ohraňovací lisy a jaké další technologie na zpracování plechu mohou být přínosem pro vaše podnikání? To se dozvíte přímo v tomto článku.

Jak fungují ohraňovací lisy?

Pro efektivní tvarování plechů velmi dobře poslouží ohraňovací lisy. Ohýbání a postupné úprava tvaru je možná díky otáčení a možnosti vytvářet pozitivní a negativní ohyby. Veškeré detaily si nastavíte v příslušném programu a přístroj dále odvede práci sám. Díky promyšlenému servoelektrickému pohonu nabídne i poměrně zajímavou a relativně nízkou spotřebu energií. To je další výhoda, proč se vyplatí investovat do moderních strojů.

Výběr z různých modelů lisů

Aby bylo možné vybrat optimální stroj, je dobré vědět, co všechno musí ohraňovací lis splňovat. Jednotlivé modely se liší především v nabízené lisovací síle a maximální délce. Od velikosti lisu se víceméně odvíjí také to, jak velké plechy je možné zpracovávat. V detailu každé varianty vidíte technickou specifikaci včetně shrnutí možností dané technologie. Velkou výhodou je především automatizace a programování ve výkonném softwaru.

Prohlédněte si další technologie pro rozšíření výroby

Moderní technologie na zpracování plechu od značky CANMET nabídnou nejenom ohraňovací lisy, ale celou řadu dalších strojů. Jde například o laserová řezací centra, vysekávací lisy, robotické ohýbací buňky, tvářecí stroje, armovací lisy, ale i skladové systémy. Správné kombinace jednotlivých strojů může znamenat výrazný posun pro celou výrobu. Rozhodně se tak vyplatí sledovat novinky na trhu, protože v moderních strojích se ukrývá budoucnost.