Jak vypadá luxusní svatební oznámení?

V hlavě máte lásku a v uších vám znějí svatební zvony? Pak je na čase poslat svatební oznámení. Díky němu dáte celému světu vědět, že brzy budete patřit k sobě. Jak však takové oznámení vybrat a kde si ho nechat vyrobit?

Nejde přitom jen o svatební oznámení. Se svatbou se pojí také další papírenské výrobky jako například jmenovky na stůl a pozvánky na svatební hostinu. Praktické je udělat svatební oznámení zvlášť a zvlášť pozvánku pro hosty.

Tištěné svatební oznámení stále vede

Žijeme v 21. století, samozřejmě již není nezbytně nutné posílat tištěné svatební přání. Většina lidí však přesto dává přednost této tradiční podobě. Když pošlete poštou klasickou kartu, vaši blízcí si ji mohou vystavit. Samozřejmě v závislosti na tom, jak hezké oznámení se vám podaří vytvořit. S pomocí odborníků to ale bude hračka.

Jemný papír a decentní zdobení

Svatební oznámení by mělo být originální a zároveň luxusní. Tedy většina párů představuje něžnou krásu, ale možná zrovna vy jste tou výjimkou, která touží po vtipném oznámení. Ať tak či tak, odborníci vám ho pomohou vytvořit. Před svatbou vás čeká spousta starostí, tak si dopřejte mít o jednu méně.

Slaďte všechny svatební tiskoviny

Pokud si už necháte vytisknout svatební oznámení, informujte se, zda vám je stejná svatební tiskárna schopná vytisknout i další materiály. Svatební menu, jmenovky na stůl, svatební knihy, krabičky, etikety na víno a na krabice na cukroví, cedulky na dveře nebo svatební stromy. Tohle všechno zvládnou v Kyoprint – luxusní svatební tiskoviny navíc dodávají do sedmi dnů, takže ještě není pozdě se na ně obrátit.

Běžte se rovnou inspirovat k nim na web, prohlédněte si řadu nabízených svatebních oznámení a upravte si je k obrazu svému. Design svého svatebního oznámení si navrhnete jednoduše a rychle online pomocí editoru, s nímž zvládne pracovat každý.