Jaké výhody nabízí tamponový tisk a pro jaké příležitosti je vhodný?

Pro tisk nejrůznějších předmětů,, které chcete opatřit barevným tiskem na míru, může být správnou volbou právě tamponový tisk. Jaké výhody přináší a pro které způsoby využití se nejvíce hodí? To se dozvíte přímo v tomto článku.

Potisk reklamních a dárkových předmětů

U tamponového tisku jde o to, že je možné vytvořit plno barevný potisk s velkou výdrží. S použitím té správné technologie je možné snadno dosáhnout optimálních výsledků, aby byly reklamní a dárkové předměty kvalitní a nabídly dlouhou životnost. Obrovskou výhodou jsou především neuvěřitelně široké možnosti, takže je možné potisknout opravdu naprosto cokoliv. To se využívá v klasické výrobě i při požadavcích na reklamní nebo dárkové předměty s logem firmy.

Kdy se tamponový tisk používá?

Možnosti aplikace tamponového tisku jsou v zásadě nekonečné. Díky technologii je možné potisknout nejrůznější plastové materiály. Výsledkem tak jsou například reklamní pera, zapalovače, klíčenky, odznaky, míčky a podobně. Možností existuje opravdu celá řada a tamponový tisk se využívá i pro výrobu některých předmětů pro praktické využití. Touto technologií jsou potištěny například dálkové ovladače, monitory, klávesnice či kalkulačky. Jde totiž o to, že tamponový tisk odolává otěru a poškození.

Domluvte se s profesionály

Pokud potřebujete zadat poptávku na tisk, je dobré vybrat si ověřenou společnost. Zároveň si zkontrolujte, že nabízí přesně takovou technologii tisku, jakou zrovna hledáte. V některých případech je totiž místo tamponového tisku vhodný například sítotisk. Pokud si nejste jistí, můžete výběr správné technologie konzultovat přímo s odborníky z dané tiskárny. Když chcete konkrétně tamponový tisk, zadejte si poptávku do specializované tiskárny zaměřené přímo na tuto technologii.