I na stěhování firmy lze najmout profesionály

Čeká vás přesun kanceláří, skladu nebo rovnou celé firmy na novou adresu? Pravděpodobně jste se při stěhování, jako i mnoho dalších firem, chystali i vy využít domácích sil – tedy hlavně svých zaměstnanců. S vidinou finanční a snad i časové úspory to v případě stěhování firem není ovšem zas tak žhavé, jak se možná na první pohled zdá. Přinášíme tři hlavní důvody, proč si na přesun do nových prostor najmout stěhovací firmu.

Přesun ve velkém a rychle

Ať už stěhujete jen kanceláře nebo kompletně celou společnost, vždy jde o velkou akci, u níž se nejvíce cení rychlost. A rychlost v případě stěhování znamená především sehraný tým, dobrou organizaci, zkušenosti, vychytávky a také dobrá fyzička. Ač bychom neradi vaše zaměstnance jakkoliv podceňovali, ale ruku na srdce – opravdu se mohou všichni těmito vlastnostmi pochlubit? V drtivé většině případů se ze stěhování firem zaměstnanci stane zcela chaotická akce trvající několik dní, která nepříjemně zbrzdí celý chod firmy a vás bude stát nemalé peníze.

Vyhněte se ztrátě a oslovte profesionální stěhovací firmu! Parta šikovných a svalnatých stěhováků se sehraně postará o odnos a převoz veškerého vybavení kanceláří, výroby i skladu. Díky velkým stěhovacím vozům vybaveným speciálními bezpečnostními systémy proběhne převoz mnohonásobně rychleji a ve velkém. Jednoduše řečeno – s profesionální stěhovací firmou budete svědky toho, že akce kulový blesk je možná i v případě firemního stěhování.

O obalový materiál bude postaráno

Před každým stěhováním je potřeba zajistit dostatek krabic, lepenky, bublinkové a strečové folie. A stěhování kanceláře a firmy není výjimkou. Připravte se na to, že vše bude potřeba opravdu ve velkém objemu, proto je nutné veškerý obalový materiál začít zajišťovat s dostatečným předstihem. A i tak to může být poměrně problém. Dobrá stěhovací firma má v nabídce služeb i poskytnutí obalového materiálu. Stačí jen napsat, co a v jakém množství budete potřebovat a firma vám vše doručí tak, abyste si stačili vše dobře zabalit. Neváhejte a využijte této služby, uvidíte, že si tak ušetříte nemalé trápení a starosti.

Těžká břemena i křehké předměty nejsou problém

Když si najmete stěhovací firmu, připravte se na to, že zabalit si své pracoviště a věci bude muset každý zaměstnanec stejně sám. V prostředí každé kanceláře i skladu se ovšem najdou předměty a zařízení, které vyžadují speciální zacházení. Jaké předměty to jsou? Mezi tyto předměty se počítají počítače, monitory, kopírky nebo těžký nábytek a drahé přístroje. Profi stěhovací firma by je (na základě zkušeností a s ohledem na všechna možná rizika hrozící při převozu i přenosu) měla být schopná připravit na cestu a také dokázat bezpečně dopravit na novou adresu.

Stoly, skříně a všechen ostatní nábytek, u kterého je to možné, bude rozložen pro potřeby snadného převozu a následně smontován na novém stanovišti. Zaměstnanci stěhovacích firem ví, jak perfektně zabalit citlivé vybavení i kabely a jsou proškolení v tom, jak přemisťovat těžká břemena. Můžete se spolehnout, že v jejich rukou nedojde k žádnému poškození vybavení vaší firmy.

Jak vidíte, tak i na stěhování lze jít chytře. Šetřete čas, firemní peníze i energii a síly svých zaměstnanců a nechte stěhovací firmu přestěhovat vše za vás!