Rychlý prodej nemovitosti bez starostí? Nechte to na realitce!

Dnešní doba je zvláštní a kdekdo začíná mít do kapsy pěkně hluboko. Rozhodli jste se prodat nemovitost a získat tak nějaké peníze, které by vám aktuálně vytrhly trn z paty? V tom případě se pravděpodobně díváte po způsobu jejího nejjednoduššího a nejrychlejšího prodeje. Cest se samozřejmě nabízí více, ale jen jedna vás dovede do cíle opravdu spolehlivě.

Lákavý prodej svépomocí

Realitní kanceláře a makléři nemaj ve společnosti tu nejlepší pověst. Všeobecná představa a stereotyp makléře je sebevědomý mladý muž v obleku, který má kromě pěkného auta argumenty a odpovědi snad úplně na všechno a také se nestydí říct si za své služby poměrně vysoké služby. Předsudky máme všichni, nicméně pokud se jimi necháme zcela ovládat, snadno se může stát, že si život nemálo zkomplikujeme. Jak? Třeba tím, že se do prodeje pustíme kompletně na vlastní pěst.

Prodat nemovitost není nic složitého. Nebo aspoň nás o tom přesvědčují dnes velmi populární servery určené pro prodej bez asistence realitní kanceláře. Jaká je realita? Najít zájemce opravdu nemusí být, zejména pak dnes, velký problém. Ty pravé starosti ale začínají až poté. Musíte si udělat čas na prohlídky, zajistit veškerou komunikaci, často také oběhat nějaké ty úřady a také na vaše bedra padne celá příprava smluv. Není toho málo a pokud vás navíc tlačí čas a s prodejem spěcháte, ušijete si na sebe pořádný bič.

Realitka zvládne všechno za vás

Tohle asi není pro většinu příliš lákavá představa, že? Naštěstí to jde i jinak. Ano, můžete se svěřit do rukou realitní kanceláře. Nebojte, realitní makléř výše popsaného typu v dnešní době rozhodně není standardem. Pokud se svěříte do rukou dobré realitky, jako je například realitní kancelář Plzeň, budete více než spokojeni. Zkušený makléř se postará o perfektní prezentaci vaší nemovitosti, vezme si na starost organizaci prohlídek pro případné zájemce a v balíčku služeb je zahrnutý i kompletní právní a smluvní servis. Můžete se spolehnout na to, že touto cestou proběhne celý prodej nemovitosti dokonale hladce, rychle a bez jakýchkoliv starostí.

Jak spolehlivého makléře najít?

Využití služeb se jednoduše opravdu vyplatí. Ať se nám to líbí nebo ne. Stačí jen najít toho správného makléře či realitku. Jak na to? Jednoduše, vyhledejte si všechny realitní kanceláře v okolí a pročtěte si pozorně jejich recenze. U těch, které vás zaujaly si sjednejte osobní schůzku a na základě té udělejte finální rozhodnutí. V úvahu berte zkušenosti ostatních klientů, osobní sympatie, profesionalitu makléřů a také férovost jednání. Ptejte se na vše, co vás zajímá, a to včetně nepříjemných otázek.

Doufáme, že vám naše informace pomohly a prodej nemovitosti pro vás už nebude problém. Máte už vyhlédnutou realitní kancelář ve svém okolí?