Pořiďte si Dermapen i s kurzem mezoterapie a certifikátem

O co by se ještě daly rozšířit služby vašeho kosmetického salonu? Třeba o mezoterapii, tedy mikrojehličkování pomocí pera. Tato metoda má na pleť dalekosáhlé účinky a klientky i klienti ji jistojistě ocení. Péče o pleť už totiž dávno není pouze dámskou záležitostí.

Správné péči o pleť se dnes přikládá vyšší důležitost než kdy dříve, a to už od mladého věku. Pokud ji tedy nabídnete i ve svém salonu, rozhodně přilákáte zákazníky. A dobrá zpráva je, že populární metodu mikrojehličkování určitě zvládnete i vy.

V čem spočívá mikrojehličkování

Mikrojehličkování kůže je vlastně spouštěním kontrolovaného zánětu. Mezoterapie tímto způsobem provokuje regeneraci a opravu kůže. Pokožku stimuluje, podporuje vstřebávání látek do hloubky kůže. Zesiluje ji, zvyšuje napětí, vyhlazuje vrásky, zlepšuje ovál obličeje, srovnává tón pleti, zvyšuje hydrataci, odstraňuje jizvičky.

Mezoterapie se nevyužívá pouze na oblast obličeje, dokáže totiž také snižovat celulitidu a je prevencí plešatosti.

Dermapero i s kurzem používání

Provádění mezoterapie pomocí dermapera není zase tak složitá záležitost, určitě se ji zvládnete naučit i vy, a to také bez předchozích zkušeností z této oblasti. Na e-shopu Dr.Nek je možné dermapero zakoupit přímo s kurzem a také certifikátem o absolvování kurzu.

V balení najdete samotný přístroj Dr.Nek Dermapen, 2 cartridge s 12 mikrojehlami a plastový kufřík na uschování přístroje, dále USB flash disk s video kurzem, tištěná skripta a certifikát o absolvování kurzu.

Kurz si tedy můžete pustit v pohodlí domova tehdy, kdy se vám to hodí, případně je možné ho absolvovat prezenčně v Praze. Při objednání z e-shopu dostanete i certifikát, jímž můžete dokázat svoji kvalifikovanost v mezoterapii. V případě jakýchkoliv otázek je pochopitelně možné se telefonicky obrátit na školitele, který s vámi vše zkonzultuje.