Profi úklid se vyplatí. S čím vším si úklidová firma umí poradit?

Platit si úklidovou firmu na pravidelný úklid domova je dnes pro mnoho lidí běžnou záležitostí a také standardem. Mít domácnost stále jako klícku a ještě hromadu energie a volného času k tomu se prostě a jednoduše vyplatí. Moderní a opravdu profesionální úklidová firma se ovšem snaží svým zákazníkům nabídnout mnohem víc a reagovat na různorodé potřeby v oblasti úklidu. Jaké další služby můžete dnes u dobrých úklidových firem poptávat?

Když hadr a běžný čistič nestačí

Známe to všichni. Jsou nečistoty a prostory, na jejichž dokonalé vyčištění nestačí nejen naše síly, ale ani všechny námi vlastněné čisticí prostředky. Může to být silný nános mastnoty na kuchyňských dlaždicích, vrstva vodního kamene v koupelně i mnoho a mnoho dalšího. Jestli tento problém vznikl nedůkladným úklidem či používáním špatné úklidové chemie není podstatné, důležité je s ním rychle skoncovat a postarat se o to, abychom žili v čistém, příjemném a voňavém prostředí.

Na všechnu špínu, s níž si nevíte rady a nedá vám spát, se vyplatí objednat profi úklidová firma. Úklidové firmy využívají i při běžném úklidu domácností speciální úklidovou chemii, která je koncentrovanější a mnohem silnější. Zároveň za jejich pracovníky stojí i léta zkušeností a znalost nejrůznějších fíglů a profi gryfů, proti kterým nemá šanci ani ta nejodolnější špína.

Hloubkové odstranění nečistot

Při běžném úklidu domácnosti, a to ať už vlastními silami či za pomocí profesionálů, je hlavním cílem udržení optimální čistoty domova. Dochází k ošetření a očištění všech nejvíce namáhaných povrchů a odstranění prachu, mastnoty a běžné špíny. Jsou ovšem části interiéru a vybavení, na které se při pravidelném udržovacím uklidu nedostane tolik, případně je jim věnované pouze povrchové ošetření. Typickým příkladem jsou pohovky a koberce.

Luxování jim poskytuje jen povrchové očištění a ta pravá špína zůstává ukryta hluboko ve vláknech látky a tkanin. Úklidová firma ale může situaci snadno napravit. V posledních letech se stalo velmi populární čištění čalouněného nábytky a koberců mokrou metodou. Toto hloubkové čištění vyžene z tkaniny i jednotlivých vláken všechny nečistoty, zbaví vás usazeného zápachu, odstraní odolné skvrny a také oživí původní barvy. S pomocí metody mokrého čištění tak máte šanci navrátit části svého vybavení původní krásu.

Speciální typy úklidů

Malovali jste, rekonstruovali, potřebujete pomoci s úklidem zahrady nebo ve zděděné či nově koupené nemovitosti opravdu takříkajíc z gruntu uklidit? S tímhle vším se můžete obrátit na profesionální úklidovou firmu. Speciálních úklidů nejvíce využívají zákazníci z řad firem, ale objednat si je samozřejmě může kdokoliv. Většina těchto služeb je skvělým řešením, když vás tlačí čas, případně potřebujete, aby bylo vše provedeno nejlépe, jak to jen jde. Speciální typy úklidů tedy dokážou nejednomu vytrhnout velký trn z paty.

Zaujala vás některá z popisovaných služeb a chtěli byste ji vyzkoušet? Na nic nečekejte – vyhledejte si profi úklidovou firmu ve svém okolí a poznejte zcela novou úroveň čistoty!