Luxusní kabelka se vyplatí. Reprezentuje nás i šetří přírodu

Levná fast fashion se v dnešní době již skutečně nenosí. Zatímco kabelka za pár korun skončí v odpadu nejpozději do šesti měsíců, kvalitní kožená kabelka nás může doprovázet léta.

Módní trendy se mění tak rychle, že vlastně přestaly existovat. U kabelek tohle platí jednoznačně. Kdo dnes investuje do kvalitní kabelky, směle a hrdě ji může nosit i za 10, 15 i třeba 20 let. A možná ještě déle. Pouze si musíme vybrat takovou, která takhle dlouhou dobu vydrží. Levné kabelky se neopotřebí a nezničí jenom permanentním nošením, ale i pouhým stáním. U dobré kabelky se vám toto nestane. Můžete každý rok doplnit jednu, dvě či tři kabelky a za pár let mít dokonalý značkový šatník. Nemusíte přitom investovat ani horentní sumy, pouze investovat do kvalitního brandu, materiálu a designu. Přesně na takové kabelky se specializuje obchod Gala Fashion v Mariánských Lázních.

Krásné kabelky i v e-shopu

Už dlouho si sortimentem obchodu nedělají radost jenom návštěvnice a návštěvníci lázní. Díky e-shopu Galafashion.cz si prestižní sortiment nakoupíte kdykoliv a odkudkoliv. Obchod svým sortimentem uspokojí módychtivé a kvalitu hledající ženy i muže. Firma se zaměřuje na produkty z trvanlivých materiálů. Hitem jsou známé světové značky, předně S.Fiorentino, Cuoieria Fiorentina a Jadice. Ty jsou proslulé kvalitními koženými výrobky s perfektním italským designem. Pokud preferujete ekokůži, samozřejmě tu v top kvalitě, najdete v sortimentu oblíbené značky Fiorelli, Love Moschino či hravou značku Anekke.

Nešetřete na kabelkách pro všední den

Často jsme ochotni investovat do plesové kabelky, pak naopak šetříme na kabelkách a taškách všedního dne. A dělat bychom to měli přesně naopak. Kabelky přes rameno, které jsou ideálními kabelkami do práce, bychom si měli vybírat tak, aby nám vydržely co nejdéle, a navíc nás dnes a denně reprezentovaly. Ať již jde o dámskou či pánskou kabelku, ta pro běžné den by měla být co nejodolnější. Investovat do tohoto luxusu se nám vyplatí, protože nás může doprovázet v podstatě 365 dnů v roce. Levnější luxus představuje kabelka přes rameno značky Fiorelli. Nepřehlédnutelným fashion brandem je Love Moschino.

Oblíbená crossbody kabelka patří do každého šatníku

Jestli je v posledních letech nějaký typ kabelky „must have“ dámského, ale též pánského šatníku, je to crossbody. Designově mnohdy strohé, avšak extrémně praktické kabelky nám uvolňují ruce a umožňují nosit kabelku prakticky a bezpečně. Často jde o malé kabelky, které klamou svým vzhledem. Obvykle se do nich totiž vejde vše, co pro daný den potřebujeme, a ještě něco navíc. Nejde sice o kabelky na notebooky, ale tohle vyřešíme kombinací crossbody kabelky třeba s koženým batohem.

Gala Fashion – to nejsou jen kabelky

Kabelky, pánské tašky a batohy doplňuje i další sortiment. Ve dvou kamenných prodejnách i v e-shopu koupíte taktéž obuv, rukavice, kožené pásky, čepice, barety a peněženky. Obchod vám tak nabídne veškeré módní doplňky v top kvalitě. A luxusní outfit dělají právě ony. I na vás zde čeká ta pravá kabelka či jiný módní doplněk.