Máte finanční potíže? Zachrání vás rychlá půjčka

V dnešní době není lehké vyjít s penězi. Zdražuje se, ovšem platy nestoupají. Když navíc přijde nečekaný výdaj, nevíte najednou, kde vzít větší obnos peněz. Řešením je rychlá půjčka bez registru.

Rychlá půjčka - řešení

Když máte potíže se splácením finančních závazků a potřebujete další půjčku, není to snadné. Spousta bank a jiných společností, které vám poskytnou půjčku, mají nesplnitelné podmínky. Často se pak stává, že dotyčný v zoufalství kývne těm, kteří chtějí nehorázné úroky, čímž žadatele dostanou do ještě větších potíží. Nemusí k tomu ovšem dojít. Řešením je hotovostní půjčka na ruku. Jde o nebankovní půjčku. Pokud jde o krátkodobou formu, vypůjčené prostředky se splácejí jednorázově v dohodnutý den splatnosti. Jde-li o dlouhodobou půjčku, lze ji splácet měsíc, 6 měsíců, 12 měsíců i 36 měsíců. Záleží na výši půjčky a na úvěrových podmínkách se domluvíte. Peníze pak můžete dostat ještě tentýž den.

Půjčka bez registru – jak to funguje?

Samozřejmě každá společnost má své podmínky, obecně to funguje ale tak, si půjčíte peníze a do stanoveného data splatíte celou částku s přičtením RPSN (procentuální podíl z dlužné částky, který musí dlužník zaplatit za období jednoho roku). Můžete si půjčit i na směnku, což je půjčka proti podpisu. Mimochodem jde o variantu, která se hojně využívala už na začátku minulého století. Jde o soukromou půjčku, kdy ji někdo, kdo zrovna nepotřeboval peníze, poskytl někomu dalšímu. Záleží na dohodě obou stran, je to však nevýhodné v tom, že nikdy nevíte, co ten druhý udělá. Osvědčená firma, která se zabývá finančními záležitostmi delší dobu, je přece jen důvěryhodnější než i třeba kamarád.

Půjčka bez registru – výběr společnosti

Poskytovatelů financí je mnoho, podívejte se na internet. Zde si můžete přečíst i zkušenosti jiných, vodítkem jsou samozřejmě kladná hodnocení ostatních dlužníků. Je mnoho podvodných věřitelů, kteří vás okradou, vydírají a dovedou k bankrotu. Například existují půjčky na směnku, kdy věřitel žádá zaplatit poplatek za zpracování, a až po jeho zaplacení vám slíbí vyplatit požadovanou částku. Jenže to je nefér jednání, nemusí to tak být. Každá společnost si stanovuje své podmínky, není ale třeba kývnout na ty drakonické.

Hotovostní půjčka – co je potřeba?

Pokud potřebujete půjčit peníze, musí vám být nad 18 let, musíte být občany ČR a musíte předložit doklad totožnosti. Některé společnosti nabízejí možnost sjednat půjčku na ruku rovnou online, jiné vyžadují osobní kontakt nebo alespoň telefonický hovor. Předložíte doklady, dohodnete se na podmínkách. Protože jde o půjčky převážně pro lidi, kteří mají dlouhodobé finanční potíže, není nutné prokazovat výši příjmů, ani negativní záznamy v registrech dlužníků.

Jak se dostat z dluhů?

Samozřejmě je vždy lepší nedostat se do fáze, kdy budete vytloukat klín klínem a mít více půjček. Ať už v té situaci jste, nebo chcete jednat preventivně, vždy se držte několika pravidel. Předně si vytvářejte finanční rezervu. Nikdy nevíte, co se může stát. Opravdu nemůžete nic ušetřit? Pokud máte málo peněz, prostě si odpusťte dražší jídla, cigarety, cestujte šetrněji. Těžko se to čte, víme, ale je to lepší, než pak řešit dluhy, kvůli kterým propotíte peřiny. Zkrátka si kupujte to, co si můžete reálně dovolit. Myslete na to, že jakákoli půjčka vám pomůže dlouhodobě. Pokud si ji zařídíte, koukejte se jí pak rychle zbavit. Půjčka nebo úvěr vám pomohou vyřešit náhlou situaci, kdy už není zbytí, ale nesmí váš rozpočet dlouho zatěžovat. Jinak se dostanete do spirály, ze které nebude úniku a třeba i přijdete o vše, co jste celý život budovali.