Albert.cz: Jaké nabízí benefity?

Nakupování dnes není rutinní záležitostí, jako tomu bylo po celá desetiletí. Jedná se o servis, který můžete mít na míru. V jakém smyslu? Obchody vám nabízí akce, kdy pořídíte zboží levněji. Stejně tak si můžete nechat dovézt nákup až domů. A pokud si nevíte rady s potravinami, nabízí vám obchod další tipy na svém webu.

Albert.cz – akční leták se slevami

Jistě znáte obchod Albert, tradiční řetězec supermarketů i hypermarketů. Dnes má již své stránky Albert.cz. Přehledně zde najdete akční leták, přehled zboží a značek, recepty, akce a soutěže, tipy, v pohodlí si vyhledáte nejbližší prodejnu. Rovněž zde naleznete službu Albert domů zdarma, což je rozvoz potravin. Je výhodné, pokud zboží rozváží sám nákupní řetězec. Proč? Nejde u něj o hlavní službu jako u dopravních firem, které se zabývají pouze rozvozem jídla. Obchod má více možností výdělku, zde platí, že větší zisky má od zákazníků, kteří přijdou do obchodu fyzicky. Dále ale také obchodují přímo se zbožím. Albert například poskytuje slevu na první dva nákupy, další sleva je na nákup nad 1500 Kč a naskýtá se vám rozvoz zdarma! Pokud si zboží navíc vyberete v akci, můžete zaplatit méně, než byste platili u konkurence. To už se vyplatí, že?

Albert.cz – recepty pro každou příležitost

Na stránkách oblíbeného nákupního řetězce naleznete i archiv receptů z Albert magazínu, časopisu, kde jsou skvělé recepty, rady a tipy z gastronomie. Na webu snadno vyhledáte recept podle typu pokrmu (např. snídaně, polévka, dezert, nápoj), můžete selektovat dle surovin (maso, ovoce, zelenina atd.) či lze napsat do vyhledávače přímo pokrm (např. rajská omáčka). Na webu Albert.cz se schovává spousta variací. Když se podíváte na palačinky recept, vyskočí vám spousta obměn sladkých i slaných. Albert.cz nabízí spoustu tipů, kterými vám usnadní nakupování. V pohodlí domova se podíváte na slevy, omrknete recepty, a pak si objednáte potraviny domů. Ušetřený čas pak využijete třeba na momenty strávené s rodinou.